S-a aflat cine era, de fapt, fata care a fost găsită moartă într-un parc din Mangalia. Doamne, ce tragedie

Știri interne

S-a aflat cine era, de fapt, fata care a fost găsită moartă într-un parc din Mangalia. Doamne, ce tragedie

S-a aflat cine era, de fapt, fata care a fost găsită moartă într-un parc din Mangalia. Doamne, ce tragedie

Un nou caz șocant a avut loc în Mangalia acolo unde, într-un parc, sub o bancă, a fost găsit cadavrul unei fetițe. Mai mult, trupul micuței prezenta urme de violență. Dacă până acum nu s-a putut identifica cine este victima, iată că, în urmă cu doar câteva minute, autoritățile au aflat cine este, de fapt, aceasta. Polițiștii au găsit și un suspect în acest caz.

Adolescentă găsită moartă, în această dimineaţă, într-un parc din Mangalia, a fost identificată, în urmă cu puțin timp de către autoritățile locale. Pe lângă acest lucru, poliţiştii au deja un suspect în acest caz.

Cine este fata care a fost găsită moartă într-un parc din Mangalia

În urma anchetei făcute de polițiștii din Mangalia, în cazul fetei găsite fără suflare sub o bancă din parcul Diana din Mangalia este o tânără în vârstă de 18 ani, din judeţul Vaslui.

Vezi aici: Ea este fata care a ucis-o pe tânara din Mangalia. S-a aflat identitatea ei

Mai mult decât atât, printr-un comunicat oficial, IPJ Constanţa a anunţat că anchetatorii au deja un suspect.

“Ca urmare a sesizării din data de 6 august a.c., cu privire la faptul că o persoană de sex femeiesc a fost găsită decedată într-un parc din municipiul Mangalia, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

La data de 6 august a.c., în jurul orei 05.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un parc din municipiul Mangalia, se află cadavrul unei persoane de sex femeiesc. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul prezenta urme de violență, echipajul medical declarând, ulterior, decesul. În cauză au fost efectuate cercetări și investigații de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic și Poliției municipiului Mangalia, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În urma acestora, a fost stabilită identitatea persoanei vătămate, ca fiind o femeie, de 18 ani, din județul Vaslui. Tot ca urmare a investigațiilor efectuate, a fost identificată și o persoană, de 18 ani, față de care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța”, se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

Cadavrul prezenta urme de violență

Cu toate acestea, trupul unei fete a fost descoperit sub o bancă, în Parcul Tosca din Mangalia. Ei bine, cadavrul prezenta urme de violență.

Totodată, tupul copilei a fost transportat la IML, iar în acest caz sunt continuate cercetările de polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, în vederea stabilirii situației de fapt.

Continue Reading
To Top