Cauza oficială a morții Alinei, tânăra ucisă de cea mai bună prietenă. Ce scrie în certificatul de deces

Știri interne

Cauza oficială a morții Alinei, tânăra ucisă de cea mai bună prietenă. Ce scrie în certificatul de deces

Cauza oficială a morții Alinei, tânăra ucisă de cea mai bună prietenă. Ce scrie în certificatul de deces

În dimineața zilei de duminică, 6 august 2023, trupul neînsuflețit al unei tinere a fost descoperit într-un parc din Mangalia. Autoritățile au demarat imediat o anchetă pentru a prinde făptașul acestei crime oribile. După primele investigații, se pare că tânăra a fost ucisă de prietena ei cea mai bună. În urma necropsiei a fost stabilită și cauza exactă a decesului.

România este din nou în stare de șoc, după ce într-un parc din Mangalia a fost descoperit trupul neînsuflețit al unei tinere de 18 ani. Descoperirea macabră a fost făcută, în dimineața zilei de duminică, de către un bărbat care se ducea la pescuit.

Medicii legiști au stabilit cauza morții tinerei ucise în Mangalia

În urma anchetei demarate de autorități au ieșit la iveală mai multe detalii șocante despre această odioasă crimă. Mai exact, se pare că Alina, care era originară din Vaslui, a fost ucisă de prietena ei cea mai bună, aceasta fiind, deja, reținută și audiată de polițiști. Cele două fete erau angajate la un hotel din stațiunea Saturn și împărțeau aceeași cameră.

Surse din cadrul anchetei susțin că la momentul în care a fost găsit trupul neînsuflețit al Alinei, aceasta era moartă deja de 4-5 ore, deci cel mai probabil fusese ucisă aproape de miezul nopții. În plus, în urma necropsiei efectuate, medicii legiști au identificat care au fost cauzele decesului tinerei. Mai exact, fata prezenta răni profunde la nivelul gâtului, care au fost făcute cu un obiect tăietor. În plus, pe corpul victimei s-au găsit și alte urme de violență, ceea ce demonstrează că a fost bătută cu sălbăticie.

Potrivit unor surse ale celor de la Antena 3 CNN, cele două fete s-ar fi certat din cauza faptului că victima își înșela iubitul, iar prietena ei trebuia să mintă pentru ea. Cearta a degenerat însă rapid, ajungând să se lovească reciproc. În cele din urmă, Alina a fost ucisă în această încăierare. Făptașa ar fi băgat trupul Alinei într-un geamantan, după care a dus-o cu un taxi în parc, unde a pus-o sub o bancă.

Locuitorii din Mangalia sunt revoltați de crima odioasă comisă în orașul lor

Pe rețelele de socializare, locuitorii orașului Mangalia au răbufnit la adresa autorităților locale. Internauții au lăsat o serie de comentarii, în mediul online, imediat cum au aflat de acest caz cutremurător.

„Unde este Poliția Locală, unde este paza Parcului, cine răspunde de acest incident ? …. Aaa, stau la umbră, la aer condiționat, vai mama noastră, Litoralul Românesc” / „Nu vreau să cataloghez, dar de când m-am mutat aici, am văzut și am auzit foarte multe lucruri, aici trebuie să ai grijă” / „Ferească Dumnezeu! Să se pună camere de luat vederi în parc și paznici. Odată erau paznici în parc”, sunt câteva dintre comentariile locuitorilor din Mangalia.

Continue Reading
To Top