Știri interne

Mama criminalei din Vaslui, atacată cu mesaje de internauți. Ce comentarii primește femeia: „Cum puteți să dormiți liniștită?”

Mama criminalei din Vaslui, atacată cu mesaje de internauți. Ce comentarii primește femeia: „Cum puteți să dormiți liniștită?”

Cazul morții Alinei a stârnit revoltă atât în rândul celor care au cunoscut-o pe tânără, dar și în rândul celor care nu au cunoscut-o, dar au fost șocați de ceea ce i-a făcut Loredana prietenei sale. În mediul online, mama criminalei este pusă la zid pentru faptele fiicei sale.

După ce s-a aflat că Alina a fost ucisă chiar de prietena sa cu care lucra pe litoral, oamenii au fost surprinși de planul șocant pus la cale de tânără. Moartea fetei de 18 ani i-a șocat atât pe cei care au cunoscut-o, dar și pe internauți, care, de curând, au criticat-o pe mama Loredanei.

Pe Facebook, internauții au lăsat mai multe comentarii cu privire la felul violent în care Alina și-a găsit sfârșitul.

Unele reacții sunt datorate de faptul că mama criminalei din Vaslui a devenit bunică în urmă cu două zile, iar femeia a postat prima imagine cu bebelușul. Doar că, pe lângă mesajele de felicitare se numără și câteva reacții acide la adresa femeii.

„O viață s-a născut, alta a murit”, „Cum puteți să dormiți, știind că fiica dvs a luat o viață?”, sunt doar două dintre comentariile lăsate de internauți, pe Facebook.

În timp ce unii oameni o condamnă pe mama criminalei pentru faptele fiicei sale, alții sunt empatici și spun că nu este deloc ușor drama prin care trăiește femeia.

„De unde știi tu că doarme? Îți dai seama că e mama și nu cred că a învățat-o să omoare lume. Nu cred că îi cade bine nici ei ca mamă și nu cred că îi este ușor, să judecăm știm toți”, i-a luat apărarea un internaut femeii.

Cu toate că s-a aflat că Loredana a ucis-o pe prietena sa și motivul din spatele atacului, tânăra pare că avea un plan, în speranța că va putea ascunde cât mai mult timp crima, de aici și faptul că Loredana a fost cea care i-a trimis mai multe mesaje lui Sergiu, iubitul Alinei.

„Plec acasă, am plecat deja. Mă opresc în parc să fumez o țigară! Și după iau un taxi până la gară… Ai grijă de tine, Sergiu! El: Nu am înțeles ce e cu tine. Ce s-a întâmplat? Ai zis că te culci. Te-ai certat cu Loredana? Răspunde, te rog frumos! Te rog frumos! De ce îmi faci așa? Răspunde, te rog!”, sunt ultimele mesaje ale Alinei cu Sergiu, iubitul victimei, potrivit Antena 3 CNN.

Continue Reading
To Top