Constantin Ștefu a murit

Știri interne

Constantin Ștefu a murit

Constantin Ștefu a murit

Constantin sau Costy, așa cum era cunoscut de toți apropiații, a murit la doar 33 de ani, deși nu era cunoscut cu nicio afecțiune.

Inima tânărului din Vrancea, care obișnuia să se îmbrace în Moș Crăciun și să îi bucure pe copii de sărbători, a încetat să mai bată, lăsând în urmă o soție îndurerată și doi copii mult prea mici.

”Dumnezeu mi l-a luat”, scria Daniela, în urmă cu două zile, pe o rețea socială.

”Bubu meu, inima mea, te voi iubi toată viața! Îți promit că o să fiu puternică, așa cum spuneai că sunt, pentru copiii noștri și pentru mama! Soțul meu perfect, acum ești înger”, a mai scris femeia.

Costy a murit subit, la doar 33 de ani, în ciuda faptului că nu era cunoscut cu nicio afecțiune medicală.

Era Moș Crăciun pentru mulți copii

Tânărul era extrem de apreciat în comunitatea vrânceană. Acesta obișnuia se îmbrace de sărbători în Moș Crăciun și să îi bucure pe copii.

Costy era căsătorit cu Daniela de cinci ani și aveau împreună doi copii minunați.

Mii de mesaje de condoleanțe curg pe rețelele sociale de când a fost făcut anunțul.

”Este de nedescris, fără cuvinte, doar lacrimi”

”Acum 2 ani trebuia să-ți organizăm nunta, acum trebuie să-ți conduc înmormântarea.. Vărul meu, cel mai bun prieten, frățiorul meu, totul meu! Ceea ce urmează acum este de nedescris, fără cuvinte, doar lacrimi… Te-am iubit mereu!

Nu pot sa cred!! Am primit un telefon și m-a întrebat dacă pot lucra un costum pentru Mos Crăciun; i-am răspuns ca nu am avut ocazia sa lucrez asa ceva, dar voi încerca cu drag! Și l-am lucrat! Am avut onoarea și plăcerea sa îi lucrez ultimul costum lui Mos Crăciun! Dar si să cunosc un om care se vedea de la distanță ce suflet mare are, la fel cu “rolul” jucat în aceasta viață. Dumnezeu își alege de pe acest pământ oamenii buni ! Sa ai odihnă veșnică “Moșule” iar familei putere și condoleanțe!

Continue Reading
To Top