Știri interne

Loredana ar putea scăpa de închisoare! Raportul medicilor despre criminală

Loredana ar putea scăpa de închisoare! Raportul medicilor despre criminală

Apar noi detalii cutremurătoare în cazul crimei de la Mangalia, la aproape o săptămână după ce Loredana şi-a ucis cea mai bună prietenă şi i-a abandonat trupul în parc. Loredana ar putea scăpa de închisoare și să fie internată într-un centru pentru persoane cu boli grave psihiatrice.

Psihologii au terminat raportul psihologic şi spun că rar au văzut un caz atât de tulburător.

Specialiştii citaţi de Cancan sunt de părere că “nu există urme de regret, ci Loredana le mimează în speranţa că va obţine o pedeapsă mai mică”.

La cererea psihologului, fata va fi adusă la Bucureşti, pentru un examen psihiatric amănunţit.

Au apărut informații tulburătoare din cadrul anchetei, care i-ar putea aduce Loredanei o condamnare pe viață.

“Nu există urme de regret, le mimează în speranța că va obține o pedeapsă mai mică. A povestit că după ce a înjunghiat-o pe fată i-a ținut acesteia mâna la gură ca sa nu se mai audă cum horcăie.

Psihologul a întrebat în ce poziție se afla ea, ce facea atunci, la ce s-a uitat în acele 30 de minute. A răspuns foarte calm: mă uitam în ochii Alinei. Da, s-a uitat cum se scurge viața din prietena ei, cum își dă duhul. Ba chiar a spus că i s-a părut puțin timp, dar când s-a uitat la ceas a văzut că trecuseră 30 de minute”, au dezvăluit surse din anchetă, potrivit Cancan.

Loredana este în acest moment în arestul Inspectoratului județean de poliție. A fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele ei.

Fata a fost vizitată de mamă, dar și de avocatul său.

Loredana, fata care şi-a ucis prietena, pare a avea profil de psihopat

Potrivit psihologilor, nu a avut în niciun moment intenția să-și salveze prietena, ci i-a pus mâna la gură ca să o asfixieze.

“Este un caz de sadism, numai criminalii în serie își privesc victimele până își dau ultima suflare. Apoi a trântit-o pe jos fix cum era fata îmbrăcată, într-un maieu si lenjerie intimă. A lăsat-o pe jos într-o baie de sânge și a căutat un geamantan.

A mărturisit că s-a chinuit mult timp să-și bage prietena acolo, fiind nevoită să facă o mulțime de manevre, fără să-i pese că-i rupe Alinei oase, ori că a dat-o cu fața de gresie. Deși spune că regretă, nu există nici măcar un gest în această crimă, care să arate un strop de omenie.

Pentru că este femeie, iar Alina era îmbrăcată extrem de sumar, Loredana ar fi trebuit să o acopere pe fată cu o pătură, dacă ar fi simțit un strop de empatie.

Nu, ea parcă a vrut să o facă de râs pe prietena ei chiar și după moarte și să o expună într-o manieră rușinoasă”, susţin surse din anchetă.

Continue Reading
To Top