"Odihnește-te în pace copilule!" | Ea este Morena, fata de 15 ani care a murit pe patul de spital

Știri interne

“Odihnește-te în pace copilule!” | Ea este Morena, fata de 15 ani care a murit pe patul de spital

“Odihnește-te în pace copilule!” | Ea este Morena, fata de 15 ani care a murit pe patul de spital

Morena, adolescenta în vârstă de 15 ani, care a murit pe patul de spital, în urma accidentului de duminică dimineaţa, din Bordești, terminase clasa a IX-a a Școlii Gimnaziale din Dumitrești şi a lasat un gol imens în sufletul familiei şi a celor care o cunoșteau.

Accidentul cumplit a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică. Potrivit IPJ Vrancea, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, pe DN 2N, în comuna Bordești, un autoturism condus de un bărbat de 21 ani, a părăsit șoseaua și s-a răsturnat.

Morena Bodoc s-a stins pe patul de spital, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat într-o curbă. Vestea morții tinerei a căzut ca un trăsnet pentru familie şi cei care o cunoșteau:

„Sunt șocată…. atât pot spune,un copil… inocent care și-a pierdut viața într-o fracțiune de secundă….!

Inconștiența unora durerea și pierderea altora! Odihnește-te în pace copilule!”, „Încă sunt în șoc….un suflet atât de tânăr.. Odihnește-te în pace, Morena”, „Nu cred! Doamne! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, spun cei care au cunoscut-o pe Morena, potrivit jurnaldevrancea.ro

Morena Bodoc terminase clasa a IX-a a Școlii Gimnaziale din Dumitrești, localitatea natală.

Continue Reading
To Top