Cătălin Botezatu, în compania unei studente la Medicină de 25 de ani. "S-a împlinit un an de când Dumnezeu te-a adus în viața mea"

Știri interne

Cătălin Botezatu, în compania unei studente la Medicină de 25 de ani. “S-a împlinit un an de când Dumnezeu te-a adus în viața mea”

Cătălin Botezatu, în compania unei studente la Medicină de 25 de ani. “S-a împlinit un an de când Dumnezeu te-a adus în viața mea”

Cătălin Botezatu a fost surprins de mai multe ori, în ultima vreme, în compania unei tinere care are în jur de 25 de ani.

Alexandra Doicescu e din Constanța și e studentă la medicină. Pe lângă meseria pe care urmează să o practice, tânăra cochetează și cu lumea modei. A participat la mai multe competiții de modă, de-a lungul timpului, unele dintre ele organizate chiar de celebrul designer Cătălin Botezatu.

Alexandra Doicescu a participat de curând la Untold, unde a fost surprinsă ținându-se în brațe cu Cătălin Botezatu. Aparițiile de genul acesteia au atras atenția fanilor, care au foarte curioși să afle dacă cei doi formează un cuplu.

Mesajul emoționant pentru Cătălin Botezatu

La un an de când s-au cunoscut, Alexandra i-a mulțumit lui Cătălin Botezatu că există în viața ei. La rândul său, designerul i-a răsuns printr-un mesaj cu trei emoticoane cu inimi.

„S-a împlinit un an de când Dumnezeu te-a adus în viața mea. Sunt binecuvântată și îi mulțumesc pentru asta. Îți mulțumesc pentru faptul că ai fost mereu acolo pentru mine, orice s-ar fi întâmplat, că m-ai ajutat să-mi îndeplinesc visurile. Îți mulțumesc pentru fiecare surâs, fiecare lacrimă de fericire vărsată, pentru timpul pe care mi l-ai acordat și pentru amintiri.

Și, cel mai important, îți mulțumesc că m-ai ales să fac parte din viața ta! Îți mulțumesc pentru ceea ce ai făcut pentru mine, ai fost totul pentru mine, familia mea! Sunt cea mai fericită fată din lume că te am în viața mea. Fără tine nu aș fi putut fi cine sunt azi. Nu o să pot să-ți mulțumesc niciodată îndeajuns!

Mă rog să exiști pentru totdeauna în viața mea și îți primit că voi fi acolo pentru tine, orice ar fi! Te iubesc până la infinit și dincolo de el!”, i-a transmis bruneta lui Botezatu.

Continue Reading
To Top