După 12 ani de căsnicie cu Mădălin Ionescu, Cristina Șișcanu a făcut anunțul: ”Nu mai este o rușine să te desparți”

Media/TV

După 12 ani de căsnicie cu Mădălin Ionescu, Cristina Șișcanu a făcut anunțul: ”Nu mai este o rușine să te desparți”

După 12 ani de căsnicie cu Mădălin Ionescu, Cristina Șișcanu a făcut anunțul: ”Nu mai este o rușine să te desparți”

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, anunț despre divorț după 12 ani de căsnicie! Cei doi au transmis un mesaj fanilor cu privire la zvonurile despre divorț.

Ce au anunțat Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu despre căsnicia lor

După 12 ani de căsnicie cu Mădălin Ionescu, Cristina Șișcanu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. Au existat multe zvonuri de-a lungul timpului cu privire la un posibil divorț, însă abia acum Cristina Șișcanu a dat cărțile pe față și a spus fanilor ce se întâmplă în căsnicia lor.

Mesajul ei a fost transmis printr-o postare și a generat controverse, potrivit vedetei, departe de ea gândul să mimeze fericirea într-o relație. În cazul în care lucrurile ar merge prost, ea ar prefera să se despartă și să își refacă viața.

Șișcanu a vorbit și despre alte cupluri din lumea mondenă, care rămân împreună deși sunt nefericiți, alegând să mimeze fericirea, de ochii lumii. Vedeta a mărturisit că pentru ea este un lucru dificil de înțeles. Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu continuă să se înțeleagă de minune, dar dacă într-o zi acest lucru s-ar schimba, atunci divorțul va avea loc cu siguranță, și va fi anunțat public.

Cristina Șișcanu consideră că nu mai e o rușine să divorțezi

le-a mai dezvăluit fanilor săi că în prezent nu e o rușine să te desparți. Drept urmare, dacă s-ar schimba ceva în sens negativ, aceasta ar lua o decizie și nu ar sta doar din imagine.

Altfel spus, Șișcanu infirmă zvonurile legate de divorț.

„Eu, dacă Doamne ferește s-ar întâmpla chestia asta, n-aș face așa ceva că nu am de ce.

Nu poți să pierzi din viața ta dacă tu nu mai ești fericit cu partenerul tău. Să stai pentru cine, să mimezi în fața cui? În fața lumii că ce? Pe bune, oameni buni, suntem în anul 2023, nu mai este o rușine să te desparți.

Asta ar fi o prostie, dacă nu mai merg lucrurile, dacă nu te mai înțelegi cu partenerul. Nu există alte situații la noi care dacă nu ne-am mai dori să stăm unul alături de celălalt cumva să ne împiedice să ne despărțim și că trebuie să stăm împreună ca să ce? Este fix o mare prostie. Eu nu am de ce să mimez nicio fericire în fața nimănui.

Dacă nu m-aș mai înțelege cu soțul și, doamne ferește, n-am mai vrea să fim împreună, n-am mai fi, n-am mai sta să mimez fericirea în fața lumii. Eu nu sunt genul de persoană care să trăiască pentru lume și oricum mi se pare o prostie mai ales în zona asta, să nu te desparți că ce o să zică lumea. Astea sunt chestii extrem de perimate. (…)”, a spus Cristina Șișcanu într-o postare pe rețelele de socializare.

Continue Reading
To Top