Știri interne

Luna Nouă în Leu 2023. Zodiile influențate de evenimentul astrologic din această perioadă. De ce trebuie să se ferească nativii

Luna Nouă în Leu 2023. Zodiile influențate de evenimentul astrologic din această perioadă. De ce trebuie să se ferească nativii

De cele mai multe ori planeta Venus te duce cu gândul la iubire. Ei bine, Venus Cazimi este evenimentul cu totul special care a avut loc la data de 13 august, atunci când planeta a intrat în semnul Leului. Se pare că acest aspect astral deschide noi porți, înseamnă un capitol nou, mai ales în dragoste și scoate la iveală chiar și acele povești de iubire în stare latentă, fiind momentul în care planul dragostei este cel mai bine aspectat.

În perioada ce urmează, datorită evenimentelor importante de pe cer, va trebui să te ferești de o mulțime de lucruri care îți vor aduce doar gânduri negative, însă, vor apărea și șanse de câștig. Trebuie doar să fii atent și să știi cum să gestionezi situația oriunde te-ai afla.

Zodiile influențate de Luna Nouă în Leu 2023

Taur

Taurii își cunosc limitele, iubesc ordinea, sunt obiectivi, nu amestecă obligațiile cu distracția, sunt extrem de răbdători, rezistenți, practici, iubesc muzica și arta și mai ales plăcerea.

Mai mult, cei născuți în acest semn zodiacal au nevoie de siguranță. Ei bine, gândurile și sentimentele lor sunt ghidate de ideea de proprietate, chiar dacă este vorba despre cea a partenerului.

Nativul din zodia Taur poate fi dur, unilateral și inflexibil, de neclintit din prejudecățile lui, imobil spiritual. Ei bine, în perioada ce urmează, ei vor avea parte de situații mai delicate la locul de muncă și vor ajunge să nască conflicte uriașe, asta mai ales dacă nu știu cum să gestioneze situația cu colegii.

Scorpion

Cât despre zodia Scoprion, aceasta este una dintre cele mai sensibile zodii dintre toate cele 12 ale Horoscopului. Nativul din zodia Scorpion este hotarât, rafinat, tainic, curios. Totodată, poate fi gelos și șmecher.

Cei născuți sub semnul zodiacal al Scorpionului pot îmbratisa cu succes cariera de cercetători sau de psihologi. Cunoaște atât culmile, cât și abisurile existenței.

Scorpionul poate fi viclean, răzbunător, agresiv, încăpățânat și exagerat de gelos. Perioada ce urmează este una critică în relația de cuplu, asta pentru că evenimentele de pe cer vor afecta sectorul amoros, iar comunicarea poate distruge acum tot ceea ce a fost clădit cu greu.

Pești

Și, nu în ultimul rând, zodia Pești este și ea “ținta” astrelor în această perioadă în care ne și aflăm, de altfel. Așadar, complex, întelegator, prietenos, nativul din zodia Pești este un visător. Cu toate acestea, nativul din zodia Pești este sensibil, impresionabil, comod, bonom și sociabil, modest și dispus să se sacrifice pentru alții. Are mult umor.

Nativul din Pești își intuiește slăbiciunile. Uneori este prea secretos și are tendința să se retragă în lumea lui. Poate fi atras de droguri, de speculații care pot duce la pagube.

Chiar și Peștii vor avea mari probleme, asta dacă nu știu cum să își gestioneze banii. Cei născuți sub acest semn zodicala pot ajunge la împrumut, iar asta dacă nu știu cum să își gestioneze cheltuielile.

Continue Reading
To Top