Știri interne

Prognoza meteo 21 august – 18 septembrie 2023. Meteorologii anunţă temperaturi neobişnuite la început de toamnă

Prognoza meteo 21 august – 18 septembrie 2023. Meteorologii anunţă temperaturi neobişnuite la început de toamnă

Toamna începe cu temperaturi mai ridicate decât cele obișnuite, transmite, astăzi, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) în prognoza pentru următoarele patru săptămâni.

Prognoza meteo 21 – 28 august 2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile sudice. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

Prognoza meteo 28 august – 4 septembrie 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în regiunile sudice, estice și sud- estice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile intracarpatice, dar mai ales în zona Munților Apuseni și în extremitatea de nord a Carpaților Orientali, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza meteo 4 – 11 septembrie 2023

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în regiunile sudice și estice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice perioadei. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo 11 – 18 septembrie 2023

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână în regiunile sudice, estice și local în cele centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării.

Continue Reading
To Top