Știri interne

Au fost virați banii pe cardurile pentru alimente! Marcel Ciolacu anunță că: „Măsura va continua şi în 2024”

Au fost virați banii pe cardurile pentru alimente! Marcel Ciolacu anunță că: „Măsura va continua şi în 2024”

Suma de 250 de lei a fost virată către pensionarii înregistrați la casele de pensii sectoriale și către cei cu venituri nete lunare de cel mult 1.700 de lei.

Banii pot fi utilizați pentru achiziționarea de alimente sau pentru a acoperi costul meselor calde.

Vineri, 18 august, premierul Marcel Ciolacu a informat că toate cardurile sociale au fost alimentate cu sumele corespunzătoare tranșei pentru luna august. A menționat că aproximativ 2,4 milioane de cetățeni români au primit sprijinul de 250 de lei din partea statului pentru a-și acoperi cheltuielile cu alimentele.

,,Tot astăzi avem o veste bună şi de la Ministerul Fondurilor Europene. Toate cardurile sociale au fost încărcate cu sumele pentru alimente aferente tranşei pe luna august.

Vorbim de 2,4 milioane de români care au primit un sprijin de 250 de lei din partea statului”, a spus Marcel Ciolacu, vineri, la începutul şedinţei de Guvern, conform romaniatv.net.

De asemenea, oficialul a mai declarat faptul că programul de sprijin financiar va continua și în decursul anului viitor.

,,În acest moment există o diferenţă de 90.000 de noi beneficiari eligibili şi imediat după ce vor fi emise cardurile pentru aceste persoane, ele vor fi alimentate cu banii necesari.
Mai mult, din negocierile avute înainte de domnul ministru Boloş, în acest moment de domnul ministru Câciu, aceste programe vor continua şi în exerciţiul financiar viitor. Vor fi prinse şi din 2024 încolo”, a mai susținut premierul.

Încă 90.000 de români vor primi vouchere pentru alimente. Marcel Ciolacu: “Imediat după ce vor fi emise cardurile, vor fi alimentate cu banii necesari”

Potrivit MIPE, cei care au îndoieli cu privire la prezența lor pe lista beneficiarilor eligibili trebuie să contacteze Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, organizația responsabilă pentru elaborarea acestor liste.

În cazul cardurilor care nu au putut fi livrate, informațiile pot fi obținute prin intermediul Poștei Române.

Continue Reading
To Top