Știri interne

O mamă s-a aruncat împreună cu cei doi copii de la etajul unui motel din Botoşani. Unul dintre copii a murit… ce a făcut femeie înainte de cumplitul gest

O mamă s-a aruncat împreună cu cei doi copii de la etajul unui motel din Botoşani. Unul dintre copii a murit… ce a făcut femeie înainte de cumplitul gest

​​​​​​​O mamă tânără s-a aruncat împreună cu cei doi copii ai săi de la etajul al doilea al motelului în care s-a cazat, azi-noapte, în Botoşani.

Băiețelul de 2 ani a murit, iar fratele lui, de 3 ani, a fost transportat în stare gravă, la spitalul Sfânta Maria din Iaşi.

Înainte de tragedie, femeia, în vârstă de 23 de ani, i-a trimis soțului un mesaj text pe telefon.

Polițiștii care se ocupă de caz cred că ea a premeditat totul.

“Scenele cumplite au avut loc la puțin timp după miezul nopții. Femeia închiriase o cameră la motelul din Botoșani. Recepționerul a fost martor la întreaga tragedie”, a transmis corespondentul Antena 3 CNN, Andreea Borboros.

După doar câteva minute din momentul în care au intrat în cameră, femeia și-a aruncat copiii de la etaj, povestește recepționerul.

“Am văzut ceva, ca un cearșaf, și erau, de fapt, copiii”, a declarat el.

În urma impactului, băiatul de 2 ani a murit pe loc, iar cel de-al doilea se luptă să supraviețuiască.

Mama ucigașă a vrut să sară, și ea, de la etaj, dar a fost imobilizată de echipele de intervenție.

Femeia a povestit ulterior că în timp ce copii dormeau, i-ar fi luat în brațe și ar fi sărit cu ei pe geam.

În fața ferestrei, însă, este un pervaz.

După ce a sărit, tânăra a rămas agățată de acest pervaz, însă pe copii i-a scăpat pe betonul de dedesubt.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, o ambulanță dar și un negociator.

Negociatorul este cel care a vorbit cu ea, în timp ce în cameră s-a strecurat un ofițer de pompieri.

Momentele tensionate fost surprinse în exclusivitate de jurnaliștii Antena 3 CNN.

Femeia, ținută strâns de doi pompieri după ce a fost scoasă din cameră, a repetat continuu: “N-am vrut să le fac nimic rău! N-am vrut să le fac nimic rău!”

Ofițer de pompieri: “Am intrat în cameră, am îndepărtat mobilierul, am așteptat semnalul”

Momentul tensionat al negocierii cu mama ucigașă i-a dat timp să acționeze ofițerului de pompieri care a împiedicat-o să se sinucidă.

“Văd ca îi iubești după felul în care plângi. Dă-mi voie să vorbim pe scară. Nu mă voi apropia, îmi dai voie să mă urc, să vorbim?”, i s-a adresat negociatorul femeii aflată într-o stare de mare confuzie emoțională.

“Era foarte agitată, repeta obsesiv ‘Ce am făcut, îmi pare rău, nu vreau sa ajung la pușcărie, nu vreau să creadă lumea că sunt criminală'”, avea să povestească el ulterior.

În timp ce negociatorul discuta cu femeia, ofițerul de pompieri s-a strecurat în spatele ei și a imobilizat-o.

“Am deschis ușa, am îndepărtat tot mobilierul din cameră, am îndepărtat perdeaua, geamul, și am așteptat semnalul”, a spus, la rândul său, ofițerul de pompieri care a imobilizat-o pe femeie.

Soțul femeii confirmă că a primit un mesaj de la ea, cu puțin timp înainte de tragedie.

“Ultima data mi-a trimis mesaj la ora 23:30. Mi-a scris ceva nasol și mi-a zis adio. Am încercat să o sun, dar nu răspundea”, a declarat el.

Femeia a fost dusă la secția de psihiatrie a spitalului Mavromati din Botoșani iar autoritățile au deschis o anchetă.

Femeia care și-a aruncat copiii de la etajul 1 al unui hotel din Botoşani și care a amenințat și ea că se va sinucide i-a trimis soțului său plecat la București mai multe mesaje prin care îi reproșa faptul că nu vrea să-i ajute cu bani.

Iată unul dintre mesajele femeii (grafie originală):

„Mulțumesc ca mai fâcut sa fac ceea ce nu voiam, sper sa fii fericit acum ca ai scäpat de noi si nu mai trebuie sa ne trimiti bani ca am înteles ca asta era marea ta problema), îti doresc ca toti bani pe care o sa ii ai de acum sa ii pastrezi sa ti pui pe piept….ca niciodatã nu ti-au ajuns….regret tot ce am facut cu tine pana acum si regret ca m-am maritat cu tine, dar chestia era ca voiam sa scap de acasà…..atât.……cel mai räu îmi pare pt copii caci ei nu au nicio vina, dar nu ii pot lasa asa ai nimanui, nimeni nu o sa ii iubeascã, sper sa fii fericit farã noi, adio. Eu am încercat sa fac torul pt voi, ( tu, mama tata si etc etc) am lasat copiii fârà jucârii sau haine sau altele sa aibà toti si voi toti m-ati luat de fraiera…”

Cum s-a desfășurat tragedia

Femeia este originară din Albeşti, judeţul Botoşani. Duminică, aceasta ar fi venit, cu un microbuz, la Botoşani, împreună cu cei doi băieţei ai săi, Vladimir şi Gabriel, pentru a-i duce pe cei mici să se joace în Parcul Mihai Eminescu.

Când să plece spre casă, însă, a realizat că nu mai are autobuz înapoi, aşa că a mers să se cazeze peste noapte la Hotelul Tineret. Femeia nu avea asupra sa o carte de identitate şi era extrem de tristă, motiv pentru care personalul a fost de acord să o cazeze, oferindu-i o cameră la etajul întâi.

La scurt timp după, însă, femeia a recurs la gestul extrem. Aceasta a spus că, în timp ce copiii dormeau, i-ar fi luat în braţe şi ar fi sărit cu ei pe geam. În faţa ferestrei, însă, este un acoperiş. După ce a sărit, tănăra a rămas pe acest acoperiş, însă pe copii i-a scăpat pe beton.

Paznicul hotelului a auzit zgomotul şi a ieşit imediat afară, moment în care i-a văzut pe copilaşi zăcând pe beton. Speriat bărbatul a sunat imediat la 112, iar între timp a văzut-o şi pe tânăra care stătea pe marginea acoperişului. Din păcate, cel mic, de numai doi ani, a murit, iar cel de-al doilea, de trei ani, are traumatisme grave.

Continue Reading
To Top