Știri interne

Ce se întâmplă cu relația dintre Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu

Ce se întâmplă cu relația dintre Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc, iar de când s-a aflat că au o relație, fanii i-au îndrăgit imediat în formulă de 2. Ei bine, aceștia au făcut echipă în cadrul unei emisiuni de aventură care s-a desfășurat în America, acolo unde cei doi au fost nevoiți să parcurgă mai multe probe, care de cele mai multe ori le-au pus răbdarea la încercare.

Astfel, nu de mult, Doina Teodoru a făcut o serie de declarații după revenirea în România, explicând cum s-a schimbat relație de cuplu după participarea în cadrul show-ului moderat de Irina Fodor.

„Ce pot spune este că s-a schimbat un pic dinamica dintre noi după experiența(…). Mi se pare că acum comunicăm mult mai ușor unul cu altul. Desigur, mai e de lucru, ca în orice relație. Tot timpul e de lucrat și construit. Dar asta este și una dintre părțile frumoase”, a spus Doina Teodoru, pentru Alist Magazine.

De asemenea, Doina Teodoru a fost mai sinceră ca niciodată și a vorbit chiar și despre discuțiile care apar în cuplu, dar și despre cum gestionează cei doi parteneri o astfel de situație.

Tânăra actriță a dezvăluit că în cazul acesta, unul dintre parteneri cedează și, fără ocolișuri, Doina a recunoscut că de cele mai multe ori Cătălin Scărlătescu este cel care cedează.

„Atunci când o discuție escaladează, unul dintre noi cedează, pleacă. Recunosc că, de cele mai multe ori, Cătălin e cel care pleacă atunci când se întâmplă să avem o discuție în contradictoriu.”, a mai spus Doina Teodoru, pentru aceeași sursă.

Doina Teodoru, despre relația cu Cătălin Scărlătescu și serialul care o ține pe platourile de filmare: „Ne întâlnim noaptea. Avem o regulă”

Atunci când te întâlnești cu Doina Teodoru nu ai cum să nu îți alunece un gând și la relația ei cu Cătălin Scărlătescu și la momentele lor din competiția America Express. Și dacă o cunoști și mai bine, nu are cum să nu te cucerească. Pentru ea umorul e o armă, l-a folosit în situațiile critice din timpul concursului, dar îl folosește și acum, ca o unealtă de scăpare.

Doina Teodoru se declară cucerită de personajul pe care îl joacă acum în „Lasă-mă, îmi place! Camera 609″ și care o înfățișează în ipostaze noi de viață. „Întâlnirea cu el a fost fulgerătoare. L-am văzut, l-am plăcut. Doamne ajută,bine că i-a plăcut și Ruxandrei cum mi-a plăcut și mie. Sunt mamă în acest serial, dar sunt și fiică și, uneori, și soție”, mărturisește ea pentru UNICA.RO.

„Nu este prima dată când am rol de mamă. Am mai jucat într-un lungmetraj. Am fost mamă de băiat. Se poate spune că am experiență în acest domeniu. Îmi place foarte mult și am noroc de un copil extraordinar. Iulia e foarte cuminte, e super disciplinată, are simțul umorului. E tot ce mi-aș putea dori de la un copil pe set”, precizează actrița.

A pregătit-o acest rol pe Doina Teodoru pentru căsătorie? „Sunt căsătorită deja, în serial. Frederico, regizorul serialului s-a gândit să mă mărite. Avem câte 12 ore de filmare”, mai spune, cu umor, vedeta. „Când să discutăm de căsătorie? Noaptea când vin cad lată, leșinată. În somn poate am vorbit, dar eu nu îmi amintesc visele”, adaugă Doina Teodoru.

A avut o vacanță de trei săptămâni cu Cătălin Scărlătescu. S-a terminat, dar amintirile îi cotrobăie și acum prin suflet. „Vacanța noastră de trei săptămâni a fost una simplă. Am plecat în primele zile la pește în Deltă, ca să ne potolim un pic setea asta de a arunca lansetele. După care am plecat în Spania două săptămâni, unde ne-am tot plimbat. Ne-am închiriat o mașină și am mers pe toată coasta. A fost foarte frumos”, mai spune Doina Teodoru pentru UNICA.RO.

Continue Reading
To Top