Știri interne

Veste tristă despre Cornel Palade! Ce s-a întâmplat cu iubitul actor român de comedie

Veste tristă despre Cornel Palade! Ce s-a întâmplat cu iubitul actor român de comedie

Cornel Palade este unul dintre cei mai apreciați actori de comedie de la noi din țară. Acesta a spus însă că în ultima vreme, după participarea într-un reality show, nu mai are niciun proiect de televiziune şi a avut chiar o declaraţie şocantă cu privire la modul în care a ajuns acum să-şi trăiască viaţa.

Cornel Palade a participat recent la emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici” de la Pro TV, prezentată de Cabral Ibacka și Adela Popescu, dar de atunci nu a mai avut niciun alt proiect TV.

„Nu am proiecte, stau acasă. Sunt pensionar, trăiesc ca o plantă. Asta este.

Domnu’ Țociu este bine și el, era prin vacanță. Chiar m-a sunat, zilele trecute, să îmi povestească ce a făcut pe acolo. Ce să facem? Dăm înainte”, a declarat el pentru Click!.

Fiica lui Cornel Palade este stabilită la Londra

Cornel Palade este căsătorit de 30 de ani cu Iuliana Palade. Cei doi au împreună o fiică, Ada, care a moștenit talentul tatălui ei. De câțiva ani, aceasta s-a stabilit la Londra și lucrează în domeniul teatrului.

„Fiica mea Ada este bine, muncește, aleargă, este la Londra. Ar trebui să vină vara aceasta acasă, dar nu știu exact când. Ea o să decidă, în fucție de cum are și timp, de programul său.

Nu știu cu ce o aștept acasă când o să vină, ei îi place tot ce gătesc eu, deci nu îmi fac probleme că nu o să îi placă mâncarea pe care o să o gătesc acasă. Nu știu dacă o să rămână acolo sau nu, vedem. Știți cum este în anii tineriții? Lucrurile se mai schimbă odată cu trecerea timpului”, a spus actorul pentru aceeași sursă.

S-a zvonit că Romică Țociu și Cornel Palade s-ar fi certat

Cornel Palade și Romică Țociu formează de mai bine de două decenii unul dintre cele mai îndrăgite duo-uri de comedie. Cu toate acestea, în primăvară, s-a zvonit că cei doi actori s-ar fi certat, întrucât nu mai fuseseră de mult timp văzuți pe aceeași scenă.

Totul s-a risipit însă în ediţia specială de Paşte a emisiunii iUmor de la Antena 1, când telespectatorii i-au putut vedea pe cei doi mari actori de comedie împărţind iarăşi scena.

În numărul pe care l-au susţinut cei doi în faţa juriului şi a celor prezenţi în platoul iUmor, Romică Țociu a vorbit inclusiv despre relaţia lor de prietenie.

„Să-mi uiți numărul de telefon, băi, moldovean fără noroc! Fără mine, erai un nimeni”, i-a spus, în glumă, Romică Țociu lui Cornel Palade.

„După cum se vede, emoția mă sugrumă, pentru că despărțirea de Cornel nu poate fi decât o glumă. Dincolo de faimă, de turnee, dincolo de orice bani, eu îl iubesc pe omul ăsta de vreo 33 de ani!”, a continuat apoi Romică Țociu.

Continue Reading
To Top