Știri interne

Horoscop Cristina Demetrescu. Ce le așteaptă pe zodii în această toamnă. „Se schimbă axa vieții!”

Horoscop Cristina Demetrescu. Ce le așteaptă pe zodii în această toamnă. „Se schimbă axa vieții!”

Cristina Demetrescu a făcut previziunile astrologice pentru această toamnă. Aceasta spune spune că vor avea scmodificări importante pentru mai multe semne zodiacale pentru că “se schimbă axa vieții”. Celebrul astrolog susține că vor fi vizate, în special, relațiile de tot felul. Așadar, pot surveni despărțiri pe plan amoros, noi colaborări în domeniul afacerilor sau legarea unor prietenii interesante.

„Se schimbă axa vieții. Scăpăm de stresul banilor, trecem pe axa relațiilor. Karma în zodia Balanței nu va fi foarte bună pentru unele relații care sunt șubrede sau care nu au fost construite prin simbolul acestei zodii, Venus, care înseamnă iubire. Mai sunt relațiile parteneriale, care se bazează pe bani, pe afaceri, dar și acolo, într-o oarecare măsură, sunt lucruri care s-ar putea să nu funcționeze foarte bine.

Pentru că, de aici înainte, un an și jumătate, destinul Berbec spune că, și dacă te dă cineva afară din casă, dacă te concediază cineva, dacă rămâi de mâine pe drumuri, destinul Berbec este atât de spectaculos în a te descurca din nimic, adică a o lua de la zero de nicăieri, pentru orice zodie, încât unii oameni chiar vor fi puși în această situație, să rupă o alianță, să divorțeze, să renunțe la un parteneriat, să plece de la părinți de acasă și pur și simplu totul să devină mai spectaculos de aici înainte” – a explicat Cristina Demetrescu, în emisiunea “La Măruță”.

Berbec

Acești nativi merg pe calea destinului. Vorbim despre curaj, inițiativă și drumuri noi. Au un an financiar foarte bun. Trebuie să profite de toate oportunitățile care le ies în cale. În plan sentimental, este destul de multă agitație. Nativii Berbec trebuie să aibă mare grijă la sănătate în perioada următoare.

Taur

Este nativul cel mai norocos, din toate punctele de vedere. Dacă au de făcut lucruri complicate, dar le e frică să riște, trebuie să știe că până în 2024, în luna mai, îl au pe Jupiter. Noroc mai mare decât acum nu au cum să aibă, chiar dacă Jupiter va retrograda, a mai explicat astrologul. Există câteva probleme pentru cei care vor să-și construiască o casă sau să se mute.

Gemeni

Acești nativi sunt într-un apogeu profesional și își pot lua avânt. Trebuie să aibă curaj. Să să fie atenți la comunicare în următoarea perioadă. Se pot rupe anumite prietenii important pentru ei. Își pot rezolva și mulțime de probleme ce țin de echilibrul următor.

Rac

Acești nativi au o perioadă de expansiune, de a se dezvolta spiritual. Sunt și ajutați, au un protector extraordinar. Cu dragostea este mai complicat în perioada aceasta. Dar stau bine cu sănătatea. Îi pot preocupa sănătatea familiei.

Leu

Leii sunt mai capricioși. Ar trebui să fie mai atenți la ce vorbesc, la ce spun, să nu exagereze. Ei sunt într-o perioadă de schimbări fundamentale de viață.

Fecioară

Trebuie să-și restabilească linia orizontului. Să învețe să elimine lucrurile care nu mai sunt în regulă în viața lor. Sunt probleme în căsnicie, pentru unii relațiile se pot rupe.

Balanță

Este vizat sectorul pretenilor, este mai complicat. Își pot căuta un partener. Pot exista căsătorii sau tranzacții.

Scorpion

Pentru că se schimbă linia destinului, vorbim despre un nou loc de muncă. Este posibil ca unii să fie deranjați de autoritatea superiorilor și să schimbe jobul. Cel mai bun sector pentru ei este căsătoria. Scapă de problemele pe care le-au avut în ultimii doi ani.

Săgetător Acești nativi trebuie să fie atenți la echilibrul sufletesc. Trebuie să facă ceea ce simt, în funcție de ce le dictează organismul lor. Sunt orizonturi noi din punct de vedere profesional. Și dragostea este foarte importantă pentru acești nativi.

Capricorn

Vor culege roadele din pcunt de vedere sentimental. Pot apărea iubiri, copii. Este și o perioadă a distracției. Sunt și preocupări legate de casă și de cămin. Unii îți vor dori schimbări de domiciliu.

Vărsător

Atenție la sectorul financiar. Pot apărea cheltuieli. Dar dacă sunt făcute cu cap și suflet, dacă vorbim de o casă, va fi bine. Este o perioadă bună pentru învățare.

Pești

Sunt într-o perioadă în care nu trebuie să stea în zona de confort. Trebuie să facă ceva nou. Sectorul cel mai bun pentru ei este cel al comunicării. Pot câștiga din diverse activități online, doar că trebuie să-și facă mai mult curaj.

Continue Reading
To Top