Știri interne

„Cine este blonda cu care se afișează Răzvan Kovacs?”. Fotografia postată de concurentul de la „Insula Iubirii”, după ce Ema Oprișan a anunțat că este însărcinată / FOTO

„Cine este blonda cu care se afișează Răzvan Kovacs?”. Fotografia postată de concurentul de la „Insula Iubirii”, după ce Ema Oprișan a anunțat că este însărcinată / FOTO

În urmă cu o seară a avut loc și finala emisiunii Insula Iubirii, sezonul 7. Ultima ediție a show-lui de la Antena 1 a adus schimbări neașteptate. Dacă în urmă cu șase luni Răzvan Kovacs și Ema Oprișan au ales să plece din Thailanda separați, ajunși acasă, lucrurile au luat o întorsătură la care nimeni nu se gândea. După ce s-au împăcat, aceștia au decisă să facă și cununia civilă și urmează să devină și părinți. Bruneta poartă în pântece o fetiță.

Ema Oprișan și Răzvan Kovacs formează unul dintre cele cinci cupluri de la Insula Iubirii sezonul 7, care au decis să participe la emisiunea de la Antena 1 pentru a-și testa relația. Cei doi au precizat la casting că s-au cunoscut în mediul online.

Acum, la doar șase luni de la participarea în emisiunea ce le-a pus la încercare relația, Ema Oprișan și-a dat seama că nu poate renunța la Răzvan Kovacs și invers. Ei bine, acesta a fost și motivul real pentru care cei doi s-au împăcat și au început din nou o relație.

La scurt timp după ce au decis să își mai dea o șansă, cei doi concurenți ai sezonului 7 Insula Iubirii au anunțat că vor deveni părinți. Mai mult decât atât, spre surprinderea tuturor, ei au decis să facă chiar și cununia civilă.

Totodată, la importantul eveniment din viața lor, nași le-au fost chiar Iulian Clonț și Cristina Rancov, alți doi concurenți ce au participat în sezonul 7 Insula Iubirii și cu care au legat o prietenie frumoasă în cele 21 de zile petrecute pe insulă.

În urmă cu doar o seară, imediat după difuzarea emisiunii la televizor, Răzvan Kovacs și Ema Oprișan au postat, în mediul online, sexul bebelușului pe care concurenta îl poartă în pântece. Mai fericiți ca niciodată, cei doi și-au anunțat fanii că vor avea o fetiță.

“Este fetiță!”, a fost mesajul scris de cei doi, pe paginile personale de Instagram, în urmă cu puțin timp.

Cine este blondina care apare în fotografiile lui Răzvan Kovacs
Și, asta nu este tot! În urma ultimei ediții a sezonului 7 Inusla Iubirii, atât Răzvan Kovacs, cât și Ema Oprișan, au făcut publice mai multe postări cu evenimente care au avut loc de la terminarea emisiunii și până la difuzarea completă a episoadelor.

În acest fel, ultima postare făcută de concurentul care a fost “fermecat” de ispita Daria Cuflic în Thailanda, a atras atenția multor urmăritori de-ai celor doi.

Ei bine, concurentul de la Antena 1 se afla alături de Ema Oprișan, partenera sa, dar și de o altă domnișoară. Și, ca să nu lase loc de interpretări, bărbatul a precizat că blondina care apare în fotografiile lui este chiar nașa bebelușului pe care soția lui îl poartă în pântece și, totodată, prietena lor bună.

“Cine este blonda cu care se postează Răzvan? Nașa.”, a fost mesajul postat de Răzvan Kovacs, recent, pe pagina lui de Instagram, alături de fotografia cu Ema Oprișan și nașa bebelușului.

Continue Reading
To Top