Știri interne

Bogdan Cîrlan este într-o relație! Concurentul de la Insula Iubirii are o nouă iubită: „Ea s-a îndrăgostit de mine”

Bogdan Cîrlan este într-o relație! Concurentul de la Insula Iubirii are o nouă iubită: „Ea s-a îndrăgostit de mine”

Bogdan Cîrlan este într-o relație! Concurentul de la Insula Iubirii are o nouă iubită și a făcut marele anunț pe conturile personale de pe rețelele de socializare. Fostul iubit al Claudiei Florescu a vorbit sincer despre acest subiect important din viața lui. Iată ce a mărturisit el despre noua lui cucerire, dar și cine este femeia care îl face fericit!

Bogdan Cîrlan este foarte sincer atunci când vine vorba despre viața lui personală, iar recent a vorbit despre faptul că este implicat într-o relație. Rămâne de văzut dacă noua domnișoară din viața lui va reuși sau nu să îl facă să o dea uitării pe Claudia Florescu. Iată ce a spus concurentul de la Insula Iubirii într-un live pe TikTok!

Bogdan Cîrlan a făcut un live pe pagina sa de TikTok, unde a vorbit despre mai multe subiecte cu cei care îl urmăresc și l-au apreciat pentru cum a fost el în emisiune. Acesta a precizat faptul că are o nouă iubită.

Concurentul de la Insula Iubirii a spus că noua lui parteneră îl susține și îi este alături indiferent de situație, cu toate că el refuză să șteargă de pe Instagram pozele cu fosta lui iubită, Claudia Florescu.

„Noua mea iubită mă susține din toate punctele de vedere, dar nu financiar, așa cum poate crede foarte multă lume. Noua mea iubită sau cum vreți voi să-i spuneți mă acceptă fix așa cum sunt eu, a spus că ea nu vrea să mă schimbe cu absolut nimic, că ea s-a îndrăgostit de mine fix așa cum sunt eu. Ea mă respectă și mă acceptă fix așa cum sunt eu”, a declarat el.

Dacă la finalul emisiunii a recunoscut că femeia pe care o ceruse în căsătorie obișnuia să îl ajute inclusiv din punct de vedere financiar, iată că în noua relație lucrurile s-au mai schimbat, iar Bogdan Cîrlan nu mai primește un astfel de sprijin din partea femeii care îi este alături.

Întrebat în live-ul pe care l-a făcut de ce nu se afișează pe rețelele de socializare cu noua lui iubită, Bogdan Cîrlan a mărturisit că este o persoană publică și nu crede că este momentul potrivit să se afișeze acum.

„Nu am voie să pun momentan poze cu iubita mea, pentru că este persoană publică. Când o să fie ok să ne afișăm și să punem pozele respective sau să apărem împreună, atunci o vom face fără nicio problemă, fără regrete, fără nimic”, a spus concurentul de la Insula Iubirii.

Continue Reading
To Top