Știri interne

Răzvan Kovacs, mesaj cu subînțeles, după ce el și Ema Oprișan s-au împăcat: „Dacă v-ați certat…”

Răzvan Kovacs, mesaj cu subînțeles, după ce el și Ema Oprișan s-au împăcat: „Dacă v-ați certat…”

Răzvan Kovacs a postat un mesaj cu subînțeles pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, asta după ce el și Ema Oprișan s-au împăcat. Cei doi concurenți de la insula Iubirii au plecat despărțiți din Thailanda, însă s-au împăcat în România, iar în luna iunie a acestui an s-au logodit și urmează să devină părinții unei fetițe. Iată ce a postat concurentul la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory!

Răzvan Kovacs este foarte sincer după terminarea filmărilor de la Insula Iubirii. Recent, concurentul de la emisiune a postat un mesaj cu subînțeles, după ce el și Ema Oprișan s-au împăcat, cu toate că au plecat despărțiți de pe insulă.

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Răzvan Kovacs a postat un mesaj. Concurentul de la Insula Iubirii i-a sfătuit pe fanii lui să aleagă în viață persoana care are grijă de ei, cu toate că poate au existat certuri în relație.

„Fii cu persoana care are grijă de tine, chiar dacă v-ați certat”, a fost mesajul pe care Răzvan Kovacs l-a pus la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory.

Chiar dacă între el și Ema Oprișan au existat foarte multe certuri în emisiune și au plecat separat de la Insula Iubirii, iată că cei doi concurenți au uitat toate neînțelegerile și s-au împăcat, au făcut logodna și urmează să devină părinții unei fetițe.

În urmă cu doar două zile, Ema Oprișan și Răzvan Kovacs au aflat sexul bebelușului lor. Mai fericiți ca niciodată, cei doi concurenți de la Insula Iubirii au organizat o petrecere pentru a afla sexul copilului pe care ea îl poartă în pântece. Ei și-au anunțat fanii că vor avea o fetiță.

„Este fetiță!”, a fost mesajul scris atunci de cei doi concurenți de la Insula Iubirii pe paginile personale de Instagram.

Continue Reading
To Top