Dana Roba a stabilit data nunții. Mega surpriză, iată cine sunt nașii

Știri interne

Dana Roba a stabilit data nunții. Mega surpriză, iată cine sunt nașii

Dana Roba a stabilit data nunții. Mega surpriză, iată cine sunt nașii

Dana Roba, o nouă viață, mult mai romantică, alături de Beniamin.

Dana Roba a primit a doua șansă la viață, după loviturile încasate de la fostul soț și vrea ca de data aceasta să poată să se declare o femeie fericită.

Motiv pentru care a și apărut în cale sa un mai vechi prieteni, care i-a și devenit iubit, imediat după ce a ieșit din spital.

Dana Roba nu exclude o a doua căsătorie

Acum ea și Beniamin sunt mai mereu împreună, își fac planuri de viitor în doi, ceea ce o face pe brunetă să spună că Dumnezeu nu i-a dat degeaba a doua șansă la viață.

Acum primește, spune ea, tot ce nu a avut în relația cu Daniel Balaciu: iubire, grijă, atenție și romantism.
”Așa face Dumnezeu, ce mi-a lipsit înainte… îmi dă acum”, a spus Dana Roba, conform Spynews.

Și pentru că totul merge atât de bine între ei, întrebată dacă se gândește la o posibilă căsătorie, Dana Roba nu s-a ferit să vorbească despre acest aspect.

Bruneta nu exclude acest pas din viața ei, dar știe că nu se va întâmpla prea curând. Iar motivul este faptul că mai întâi așteaptă să se clarifice situația cu Daniel Balaciu, adică să divorțeze oficial, și abia apoi se va gândi la viitorul posibil mariaj.

Lucru care înseamnă că până la nuntă nici nu va putea locui în permanență sub același acoperiș cu Beniamin, căci religia nu le permite asta.

”Povestea noastră de iubire e foarte frumoasă. Prima oară vreau să fiu divorțată și după vorbim și despre nuntă. La pocăiți nu ai voie să stai în curvie. Momentan încă nu locuim împreună pentru că nu s-a mutat la mine cu țoale, cu tot”, a mai declarat make-up artistul.

De altfel, nu e prima dată când vedeta vorbește despre pasul cel mare. Imediat după ce s-a afișat cu noul iubit, ea a ținut să spună public că își va schimba viața doar dacă Dumnezeu îi va da această șansă. În caz contrar, credincioasă din fire fiind, nu vrea să treacă peste cuvântul celui de sus și rânduiala Sa.

„Chiar dacă oamenii m-au văzut în mall cu Beni, asta nu înseamnă că eu o iau înaintea lui Dumnezeu. Dacă Dumnezeu va vrea să mă căsătoresc cu Beni, asta voi face. Dacă Dumnezeu nu va vrea asta, nu voi face”, a declarat Dana Roba, la scurtă vreme după ce a fost văzută cu Beni în mall.

Continue Reading
To Top