Pompierul care a ridicat autorizaţia staţiei GPL din Crevedia a murit

Știri interne

Pompierul care a ridicat autorizaţia staţiei GPL din Crevedia a murit

Pompierul care a ridicat autorizaţia staţiei GPL din Crevedia a murit

Bogdan Georgian Puşcoi, fost şef în cadrul ISU Dâmboviţa şi ofiţerul care a ridicat autorizaţia staţiei GPL din Crevedia în anul 2020, a murit într-un accident rutier ciudat, chiar într-un poligon pentru motociclete din comuna Ulmi.

Bogdan Georgian Puşcoi a fost şef al Serviciului Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa şi a ieşit la pensie în februarie 2021.

În anul 2020, ofiţerul a fost cel care a semnat pentru ridicarea autorizaţiei staţiei GPL din Crevedia care a explodat sâmbătă, 26 august 2023.

Sâmbătă, 2 septembrie 2023, la fix o săptămână după dezastrul de la Crevedia, fostul pompier în vârstă de 50 de ani şi-a pierdut viaţa într-un accident ciudat produs într-un poligon pentru motociclete din comuna Ulmi, judeţul Dâmboviţa.

Potrivit unor surse, Bogdan Puşcoi făcea şcoala moto, iar ieri se afla împreună cu instructorul său pe motocicletă când, la un moment dat, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în plin într-un zid.

“Din primele date, se pare că un bărbat de 50 de ani, care s-ar fi deplasat pe motocicletă alături de un alt bărbat de 60 de ani, s-ar fi izbit de zidul unui gard. Din nefericire, s-a constatat decesul bărbatului de 50 de ani, celeilalte persoane fiindu-i acordate îngrijiri medicale”, a arătat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa într-un comunicat.

Soţia fostului şef din ISU Dâmboviţa a anunţat, astăzi, printr-o postare pe Facebook, că soţul său va fi înmormântat marţi, 5 septembrie 2023.

Continue Reading
To Top