Știri interne

Cătălin Bordea, reacție neașteptată! Ce a postat, după ce s-a aflat că fosta lui soție se iubește cu bunul lui prieten: „Despre morți numai de bine” / FOTO

Cătălin Bordea, reacție neașteptată! Ce a postat, după ce s-a aflat că fosta lui soție se iubește cu bunul lui prieten: „Despre morți numai de bine” / FOTO

Cătălin Bordea nu s-a mai abținut și a avut o reacție neașteptată, după ce a aflat că fosta lui soție, Livia, se iubește cu bunul lui prieten, Spike. Ce mesaj a postat juratul de la iUmor pe o rețea de socializare.

Povestea de dragoste dintre celebrul jurat de la iUmor, Cătălin Bordea, și fosta sa soție, Livia, părea să fie una solidă și frumoasă, dar destinul avea alte planuri pentru acești doi. După divorț, juratul de la iUmor a primit o veste șocantă: fosta lui parteneră s-a îndrăgostit de nimeni altul decât de bunul lui prieten, cunoscutul artist Spike, potrivit cancan.ro

Juratul cunoscut din cadrul emisiunii “iUmor” a fost nevoit să facă față acestei vești șocante, iar reacția sa la această situație surprinzătoare nu a trecut neobservată.

Într-un gest aparent neașteptat, Cătălin Bordea a folosit o rețea de socializare pentru a împărtăși gândurile și sentimentele sale față de această poveste din viața sa personală. Pe Instagram, în secțiunea de InstaStory, juratul de la iUmor a postat un mesaj cuvântător prin care a dat de înțeles că fosta lui parteneră și Spike, cel pe care îl numea prieten, au valori comune, fapt ce i-a confirmat, totodată, și unele bănuieli.

„Întotdeauna am considerat că oamenii care au valori comune ajung împreună. Mi s-a reconfirmat această credință, deodată cu anumite bănuieli. Acum sunt într-un loc mai bun, de unde lucrurile se văd mai limpede. În rest, despre morți numai de bine”, a scris Cătălin Bordea pe InstaStory.

Cătălin Bordea a reacționat, după ce a aflat de o declarație surprinzătoare făcută de o femeie în mediul online.

Femeia susținuse că “toți bărbații sunt la fel”. Cătălin Bordea, activ pe conturile sale personale de social media, a considerat că este important să transmită un mesaj de clarificare în legătură cu această generalizare controversată. Comediantul a subliniat că, deși există bărbați care încalcă încrederea în relații prin înșelăciune, nu toți bărbații trebuie judecați laolaltă și etichetați în mod automat ca fiind la fel.

Continue Reading
To Top