Știri interne

Doua zodii sunt protejate de SFANTA MARIA. Viata lor se schimba. Ce va aparea

Doua zodii sunt protejate de SFANTA MARIA. Viata lor se schimba. Ce va aparea

Fecioara Maria, a cărei naştere o sărbătorim în fiecare an pe data de 8 septembrie, este regina tuturor îngerilor și arhanghelilor, fiind prea iubita mamă a lui Iisus care are puterea de a veghea oamenii cu iubirea ei nemărginită și protecția sa maternă.

Maica Domnului are puterea de a vedea ce se află înainte la orizont. Datorită faptului că ține așa de mult la întreaga lume, îi ghidează să treacă la acțiune, să le ajusteze punctul de vedere, să le mențină credința, și să îi ajute în toate situațiile.

Nativii din horoscop sunt protejaţi de Dumnezeu, însă astrologii susţin că două zodii sunt influenţate mai puternic de Sfânta Maria.

Vărsător

Nativii din zodia Vărsător sunt primii vizați de protecția din partea Sfintei Maria. Chiar dacă până acum au trecut printr-o perioadă dificilă, viața lor se va schimba radical. Ei vor scăpa de ghinionul pe care l-au avut până acum și vor realiza că au nevoie de mai multă credință.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară sunt și ei vizați de protecția Sfintei Maria pe final de an. Cu siguranță nu au avut deloc un an ușor, dar asta se va schimba curând, tot ghinionul urmând să dispară din viața lor. Chiar dacă, până în prezent Fecioarele nu au crezut în Dumnezeu absolut deloc și acest lucru nu le-a adus împlinire sufletească, în curând vor realiza cât de importantă este credința și vor ajunuge să se roage mai mult și să fie mai credincioși.

Continue Reading
To Top