Horoscop 11-17 septembrie 2023, cu Mihai Voropchievici. Schimbare benefică pentru Raci, reuşite excepţionale pentru Scorpioni

Lifestyle

Horoscop 11-17 septembrie 2023, cu Mihai Voropchievici. Schimbare benefică pentru Raci, reuşite excepţionale pentru Scorpioni

Horoscop 11-17 septembrie 2023, cu Mihai Voropchievici. Schimbare benefică pentru Raci, reuşite excepţionale pentru Scorpioni

Maestrul Mihai Voropchievici vine cu un nou tip de horoscop săptămânal, intitulat generic Jocul viitorului. În emisiunea Adevăruri ascunse de la antena3.ro, numerologul a făcut prognoze pentru toate zodiile, bazate pe niște figuri geometrice de diverse culori!

“Am adus o noutate pentru voi, că ați simțit lipsa elementului care îl aveam înainte, și ăsta se numește Jocul viitorului. Adică prognoze pentru toate zodiile, bazate pe niște figuri geometrice – un patrat, ăsta e orizontul, un bulgare de foc – soarele – deci fiecare are o anumită semnificație. Tot felul de culori, tente.

Jocul viitorului este a patra divinaţie grafică, după Tarot”, a anunţat Mihai Voropchievici.

Aşadar să vedem previziunile pe care le aduce Jocul viitorului.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Berbec

Albul, carte foarte bună pentru Berbec. Simbolizează o protecție foarte puternică, din partea unei persoane cu funcție bine pusă. Dar persoana asta poate să fie cineva pe care nici nu l-aţi văzut vreodată, dar care v-a ţinut sub observație.

Ai în săptămâna următoare o predispoziție spre elan spiritual și totodată vei deveni generos. O să faci cadouri, o să ajuți pe cineva, dai dovadă de altruism. Deci Berbecul, sub protecția unei persoane influente, devine mult mai bun și mai atașat de oameni.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Taur

La Taur este patratul, o carte neutră, dar totuși pozitivă. Simbolizează începutul unei noi acțiuni. Taurii pot intra într-o nouă profesie, îşi pot schimba locul de muncă sau, pur și simplu, pot să-și schimbe din prietenii vechi care nu mai dau randament.În tot cazul, pentru săptămâna următoare aceşti nativi vor avea parte de o realizare materială substanțială. Şi ce le place? Tauri dacă au bani, sunt cei mai fericiți…

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Gemeni

Orizontul e nedefinit, dar este o carte foarte bună, pentru că nu știi ce se află la orizont. Iar pentru Gemeni înseamnă o săptămână cu un echilibru foarte bun. Veți fi stăpân pe situație.

Aveți șansa să faceți o călătorie sau o deplasare undeva. Pentru cei cu dare de mână și care n-au luat concediu se anunță o călătorie în străinătate. Cei singuri vor avea șansa unor descoperiri pasionale.

Înaintați ușor, cu siguranță, pentru că în final aveți parte de reușită, de succes. Dacă e cazul să schimbați un loc de muncă, succesul e garantat prin semnarea unui contract foarte bun.

Citește mai departe, pentru toate zodiile AICI.

Continue Reading
To Top