Robert Mănoiu a murit

Știri interne

Robert Mănoiu a murit

Robert Mănoiu a murit

Un maistru militar în vârstă de 23 de ani a fost găsit, sâmbătă, împuşcat în inimă, la Baza 89 Strategică de Comunicații și Tehnologia Informației aflată în București.

“Maistrul militar Mănoiu Robert Andrei, în vârstă de 23 de ani, de la Baza 89 Strategică de Comunicații și Tehnologia Informației aflată în București, a fost găsit decedat, astăzi, 9 septembrie, în unitatea în care era încadrat. Militarul, care se afla în serviciul de zi pe unitate, a fost descoperit decedat, în jurul orei 6.40, în apropierea terenului de sport al unității, cu o plagă împușcată în dreptul inimii.

Imediat după descoperirea acestuia, a fost apelat serviciul de urgență 112, iar o echipă SMURD ajunsă la fața locului a constatat decesul militarului”, anunță Ministerul Apărării.

Militarul era angajat al unității militare din anul 2020, era necăsătorit, nu participase la misiuni în afara teritoriului național, iar ultima evaluare psihologică a avut loc în luna februarie 2023, în urma căreia fusese declarat apt pentru executarea serviciului militar.

Militar de 23 de ani, găsit mort la o unitate din București
Cazul a fost preluat de Parchetul Militar Bucureşti.

Totodată, la nivelul unității militare s-a constituit o comisie care cercetează circumstanțele producerii acestui eveniment.

Continue Reading
To Top