Lifestyle

Horoscop special: Cele mai ghinioniste zodii. Calvarul începe din 11 septembrie

Horoscop special: Cele mai ghinioniste zodii. Calvarul începe din 11 septembrie

E o lună grea pentru mai mulți nativi din zodiac. Apar multe probleme în viața lor pe care cu greu reușesc să le depășească. Fie că își pierd locul de muncă sau ajung să se despartă de persoana iubită ori se ceartă cu prietenii apropiați, tot e o perioadă cu obstacole și dificultăți.

Cele mai ghinioniste zodii din această lună. Unii nativi încep un nou capitol în viața lor și sunt puși pe schimbări majore, în timp ce alții au o perioadă delicată și le e foarte greu să facă față singuri.

Cele mai nefericite zodii din această lună

Două zodii sunt copleșite de probleme și vor termina luna în lacrimi. Vorbim despre:

GEMENI

Printre nativii care nu au noroc în această lună se numără Gemenii. Este posibil ca acești nativi să se despartă de persoana iubită, pentru că ies la iveală detalii pe care partenerul a tot încercat să le ascundă, dar fără succes. Gemenii nu pot trece peste infidelitate sau trădare, așa că, vor decide să pună punct relației.

Atunci când formează un cuplu, acești nativi se implică în relație și vor ca partenerul să facă la fel, fără să aibă mai apoi surpriza de a afla lucruri care pot afecta legătura. La fel de posibil este ca Gemenii, după un astfel de episod, să se gândească să revină la o fostă iubire, simțind că așa vor trece peste despărțire. Nu este cea mai bună variantă, pentru că, în final, tot ei vor ajunge să sufere.

FECIOARĂ

Nici Fecioarele nu au atât de mult noroc în luna septembrie. Se poate ca acești nativi să își piardă locul de muncă, deși au încercat să facă totul pe placul superiorilor. Pentru Fecioare, cariera este extrem de importantă și vor avea impresia că este sfârșitul lumii dacă vor fi concediați.

Nativii vor putea să gestioneze cu greu o astfel de situație și se vor tot gândi la ce au făcut greșit. De fapt, Fecioarele vor avea de învățat că pot să se descurce de minune chiar și atunci când pare că nimic nu este cum își doresc. Pentru că există mari șanse să își piardă locul de muncă, după ce își vor reveni din șoc, este posibil să decidă să facă ceva diferit în ceea ce privește cariera.

Continue Reading
To Top