Știri interne

Alina Sorescu, in lacrimi la TV: „Nu as dori niciunei mame sa treaca prin ceea ce am trecut eu”

Alina Sorescu, in lacrimi la TV: „Nu as dori niciunei mame sa treaca prin ceea ce am trecut eu”

Momente grele pentru Alina Sorescu. Vedeta a izbucnit in lacrimi la TV. Artista a spus ca cele doua fetite ale sale au acum un program mult mai stabil, fata de cum era inainte, dupa hotararea data de instanta de judecata, in urma divortului de Alexandru Ciucu.

Potrivit artistei, procesul va mai dura un timp, iar acest program nu este definitiv.

„A fost o perioada mai grea, dar in momentul de fata sunt mai bine, mai linistita, fetitele sunt mai linistite, incepem scoala acum, incercam sa ne intram intr-un ritm normal. Acum, fetele sunt cu un program cat de cat stabil, nu mai e valabil acel program de o saptamana cu o saptamana. Discutiile sunt acum pe marginea programului, dar nu sunt inca definitive, pentru ca procesul va mai dura. Incerc sa fiu puternica si sa ma ocup cat pot de bine de fete, incerc sa fiu increzatoare ca toate lucrurile se vor linisti la un moment dat”, a marturisit Alina Sorescu in emisiunea lui Catalin Maruta.

Cantareata a spus ca ultimele luni de mariaj cu Alexandru Ciucu au fost foarte grele

„Stii cum are Andra melodia. Niciodata sa nu spui niciodata, sunt situatii de viata prin care trecem si din care trebuie sa iesim bine pentru copii. Fetitele sunt cele mai importante. Nu e usor, nu as dori niciunei mame sa treaca prin ceea ce am trecut eu. (…)

Lucrurile, din pacate, au ajuns in punctul asta pentru ca nu s-a putut amiabil. (…) As vrea sa ma gandesc la viitor si la ce urmeaza sa se intample, nu mai vreau sa privesc in urma. Tot ce a fost a fost, tristetea nu are rost. (…) Da, normal ca am plans… Pentru fetite in mod special, nu-i usor”, a mai spus Alina Sorescu.

Continue Reading
To Top