Știri interne

Trei zodii feminine care vor fi trădate de partener în luna octombrie. Nativele vor trece printr-o perioadă dificilă

Trei zodii feminine care vor fi trădate de partener în luna octombrie. Nativele vor trece printr-o perioadă dificilă

Luna octombrie se anunță o perioadă dificilă pentru unele zodii feminine care vor afla că au fost trădate de partener. Aceste native vor fi urmărite de ghinion îi perioada următoare la capitolul dragoste și vor trece cu greu peste momentul în care au fost dezamăgite.

Gemeni

Femeile din zodia Gemeni nu vor sta deloc bine la capitolul dragoste în luna octombrie. Aceste native vor afla că au fost mințite sau înșelate, așa că, vor decide să pună punct relației. Atunci când femeile din zodia Gemeni ajung încep o relație, se dedică total și își doresc același lucru și de la persoana iubită, mai ales dacă au mai făcut și în trecut compromisuri de dragul partenerului.

Scorpion

Nici femeile din zodia Scorpion nu vor fi ferite de problemele în dragoste. În cazul nativelor care au tot acordat o a doua șansă, vor decide că este mai bine să se despartă definitiv, mai ales dacă vor afla că partenerul au făcut unele lucruri pe la spatele lor. De altfel, aceste native vor dori să facă schimbări pe plan sentimental, așa că și cele care se află în relații toxice vor decide că le este mai bine singure decât într-o relație în care nu sunt fericite.

Vărsător

Și femeile din zodia Vărsător vor afla că au fost trădate de persoana iubită atunci când nu se așteptau. Dacă în trecut ar fi trecut peste astfel de episoade și ar fi fost dispuse să ierte, în luna octombrie nu vor mai proceda la fel. Chiar dacă le va fi greu, aceste native vor decide să se despartă de partener. Pentru a mai alunga din suferință, femeile din zodia Vărsător se vor concentra mai mult pe plan profesional sau vor alege să se dedice mai mult vieții de familie.

Continue Reading
To Top