Știri interne

Fata Andreei Raicu a născut. Fosta prezentatoare tv e cea mai tânără bunică din showbiz

Fata Andreei Raicu a născut. Fosta prezentatoare tv e cea mai tânără bunică din showbiz

Fata Andreei Raicu a născut. Fosta prezentatoare tv, în vârstă de 46 de ani, a adoptat o fetiță la distanță, în urmă cu 19 ani, pe nume Maria.

Copila stătea într-un centru de plasament, iar Andreea Raicu s-a oferit să o ajute. Timpul a trecut, iar la final de 2019 Maria a devenit mamă pentru prima dată.

Andreea Raicu a adoptat-o pe Maria când micuța avea cinci ani. Au avut chimie din primul moment, s-au înțeles foarte bine, iar vedeta o lua acasă de sărbători. Fosta prezentatoare tv a întâlnit-o prima dată pe fetiță în anul 2004, când a mers cu foștii ei colegi de la Prima TV la Centrul de Plasament Măcrina din București.

“Cu câteva zile înainte de Crăciunul din acel an, am mers împreună cu colegii de la Prima TV să ducem câteva cadouri copiilor la Centrul Măcrina de care avea grijă Părintele Gabriel. A fost minunat. Ne-au cântat, ne-au răsfățat cu bucuria lor atât de autentică. Toți erau foarte fericiți și, încet-încet, ne-am împrietenit.

Pentru că am observat că una dintre fetițe era destul de timidă, m-am dus să vorbesc cu ea. S-a lipit de mine și nu a vrut să îmi mai dea drumul, așa că am ținut-o în brațe până în momentul plecării. Au alergat după noi la poartă, nu voiau să ne mai lase să plecăm. I-am întrebat dacă pleacă undeva de Crăciun. Unii dintre ei, cei care mai aveau părinti, urmau să plece acasă. Fetița timidă, pe care o ținusem în brațe, s-a uitat în ochii mei și mi-a zis că nu plecă nicăieri. Cred că era singura care rămânea la centru.

Nu a așteptat prea mult și m-a întrebat dacă poate veni la mine. M-am blocat. Nu știam ce să răspund. Am căutat cu privirea ochii preotului de la care așteptam ajutorul. Foarte calm, mi-a spus că dacă vreau să o iau de sărbători la mine pe micuța Maria, o pot face. M-am bucurat enorm pentru că știam ce va însemna asta pentru ea”, a povestit Andreea Raicu pe blogul ei.

Andreea Raicu a dus-o pe Maria în multe vacanțe și au petrecut multe momente împreună. Au avut o relație foarte apropiată în ultimii mulți ani.

„După cele două săptămâni petrecute împreună, ne-a fost cumplit de greu amândurora să ne despărțim, așa că am promis că ne vom vedea în weekenduri, ceea ce am și făcut. Weekenduri, vacanțe și oricând ne găseam un pic de timp liber eram împreună. Maria deja făcea parte din familie, era pe lista de cadouri de peste tot, în fiecare loc în care mergeam. Era incredibil cum se transforma, fiecare an petrecut împreună în altă lume decât cea a centrului în care trăia îi dădea mai multă încredere în ea. Fetița cea mica și timidă avea curajul să fie altfel. Opt ani am fost nedespărțite, ani în care am trăit atât de multe lucruri, experiențe, vacanțe, călătorii care au creat o legătură incredibilă”, mai spunea vedeta.

Cum a primit Andreea Raicu vestea că Maria a născut
După ce a mai crescut, Maria a plecat din centru și s-a mutat cu mama ei la Constanța. Viața a despărțit-o pentru o vreme de Andreea, dar au ținut legătura și de la distanță. În 2019, Maria a devenit mamă, iar cele două s-au și revăzut cu ocazia sărbătorilor. Au petrecut Crăciunul împreună și au promis că nu mai pierd niciodată legătura.

Continue Reading
To Top