Cod portocaliu de ploi torențiale până luni dimineață. Harta zonelor vizate

Știri interne

Cod portocaliu de ploi torențiale până luni dimineață. Harta zonelor vizate

Cod portocaliu de ploi torențiale până luni dimineață. Harta zonelor vizate

ANM a emis o avertizare Cod portocaliu de ploi torențiale în șapte județe din vestul țării.

“În județele Timiș, Arad, Caraș Severin, Mehedinți, Gorj și zona de munte a județului Hunedoara vor fi averse torențiale, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 40-50 l/mp și izolat de peste 70 l/mp”, anunță Administrația Națională de Meteorologie.

Meteorologii au emis o atenționare Cod galben pentru Banat, Crișana, Maramureș, cea mai mare parte a Transilvaniei și a Olteniei, unde vor fi perioade cu averse torențiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, rafale în general de 55-70 km/h și pe alocuri grindină și vijelii.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 25-30 l/mp și izolat de peste 40-50 l/mp.

Atenționarea este valabilă până luni dimineață.

Atenţionare Cod galben pentru 10 judeţe, valabilă până luni dimineaţa
De duminică, ora 13:00, până luni, la ora 10:00, în Banat, Crişana, Maramureş, cea mai mare parte a Transilvaniei şi a Olteniei vor fi perioade cu averse torenţiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, rafale în general de 55 – 70 km/h şi pe alocuri grindină şi vijelii. În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantităţi de apă de 25 – 30 l/mp şi izolat de peste 40 – 50 l/mp.

Se vor afla sub Cod galben judeţele Satu Mare, Sălaj, Maramureş, Bihor, Cluj, Bistriţa-Năsăud, Alba, Mureş, Dolj şi parţial Hunedoara.

Continue Reading
To Top