Știri interne

Lista celor mai bune antivirale naturiste pentru tratarea gripei si modul de administrare

Lista celor mai bune antivirale naturiste pentru tratarea gripei si modul de administrare

Gripa este o afecțiune virală care afectează anual milioane de oameni din întreaga lume. Deși există multe medicamente antivirale disponibile pe piață pentru tratarea și prevenirea gripei, multe persoane se întorc către remedii naturiste pentru a combate simptomele și pentru a întări sistemul imunitar. Iată o listă cu cele mai bune antivirale naturiste pentru tratarea gripei:

Echinacea

Mod de administrare: Extractul de Echinacea poate fi administrat sub formă de tinctură, capsule sau ceai. Se recomandă urmarea instrucțiunilor de pe eticheta produsului, dar, în general, o doză standard este de 20-30 de picături de tinctură sau 1-2 capsule, de trei ori pe zi.
Usturoiul

Mod de administrare: Consumul de 2-3 căței de usturoi zdrobiți zilnic sau administrarea capsulelor de usturoi conform instrucțiunilor.
Mierea și lămâia

Mod de administrare: Amestecă o lingură de miere cu sucul unei jumătăți de lămâie într-un pahar cu apă caldă. Bea 1-2 ori pe zi.
Ghimbirul

Mod de administrare: Adaugă o bucată de ghimbir proaspăt răzuit într-o cană cu apă fierbinte și lasă la infuzat timp de 10 minute. Bea de 2-3 ori pe zi. Poți adăuga și miere pentru un gust mai plăcut.
Turmericul (Curcuma)

Mod de administrare: Adaugă o linguriță de turmeric într-un pahar cu lapte cald și bea seara înainte de culcare. Alternativ, poți lua capsule de turmeric conform instrucțiunilor.
Cătina

Mod de administrare: Consumă zilnic un pahar de suc de cătină sau ia capsule de ulei de cătină.
Propolisul

Mod de administrare: Tinctura de propolis poate fi administrată conform instrucțiunilor de pe eticheta produsului, de obicei 10-20 de picături diluate în apă, de 2-3 ori pe zi.
Astragalus

Mod de administrare: Capsulele sau tinctura de astragalus pot fi luate conform instrucțiunilor de pe etichetă.
Este esențial să ținem cont de faptul că, în timp ce multe dintre aceste remedii pot ajuta la ameliorarea simptomelor gripei și la stimularea sistemului imunitar, ele nu trebuie să înlocuiască sfaturile și tratamentele recomandate de medic. Dacă simptomele persistă sau se agravează, este important să consulți un specialist în domeniul sănătății.

De asemenea, înainte de a începe orice tratament naturist, este recomandat să discuți cu medicul tau pentru a te asigura că nu există contraindicații sau interacțiuni cu alte medicamente pe care le iei.

Continue Reading
To Top