Știri interne

Informație de ultimă oră despre Florin Salam! Vestea care a şocat România: Real pericol

Informație de ultimă oră despre Florin Salam! Vestea care a şocat România: Real pericol

Este Florin Salam dependent de droguri? Manelistul a vorbit deschis despre abuzul de substanțe interzise și despre perioada grea prin care a trecut.

Este Florin Salam dependent de droguri? Manelistul a vorbit deschis despre abuzul de substanțe interzise, despre perioada dificilă prin care a trecut, dar și despre zvonurile din mediul online.

Florin Salam, adevărul despre consumul de droguri
În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, artistul a vorbit despre momentele în care s-a refugiat în consumul de substanțe interzise. Acesta a recunoscut că a început să consume droguri după moartea primei sale soții.

În acele momente, a spus el, se simțea pierdut, însă o întâmplare l-a trezit la realitate. În 2014, a fost audiat într-un dosar de trafic de droguri. A scăpat de acuzații, după ce s-a stabilit că el doar consumase.

Întrebat dacă este dependent de droguri, Florin Salam a spus fără ezitare că nu.

„Nu, nu sunt dependent. Nu există așa ceva, să fiu dependent. Am făcut tot ce am vrut toată viața și o să fac tot ce vreau toată viața.

Nu știu ce înseamnă dependent. Eu provin dintr-o lume în care suntem artiști, avem o viață ciudată. Noi suntem un fel de roboți pentru public”, a declarat el la Kanal D.

O persoană rău intenţionată i-a pus ceva în pahar la un eveniment
La mai multe evenimente, manelistul a avut probleme cu vocea și de concentrare. Mulți le-au pus pe seama consumului de droguri. Însă el spune că la unul dintre aceste evenimente, cineva i-a pus ceva în pahar. Artistul spune că nu mai bea atunci când se află a o cântare, deși este destul de greu.

„Trăim într-un real pericol. În ziua de astăzi, la nunți… eu am și dușmani, după două-trei pahare nu mai știu cine îmi aduce paharul și mă găsești așa.

În străinătate fac ce vreau, nu zic ce, dar fac ce vreau. Oamenii de aici nu înțeleg, dacă ar putea ți-ar lua viața”, a explicat Florin Salam.

Tot în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai„, manelistul a vorbit și despre problemele sale de sănătate. În 2020, a fost internat într-o clinică din Viena din cauza unor probleme cu gâtul. În anul 2021, ar fi avut probleme cu vederea din cauza unei conjunctivite netratate.

Însă cel mai greu an a fost 2022, când a ajuns la spital în urma infectării cu Covid-19. Tot atunci, presa a scris că acesta ar fi murit.

Florin Salam a spus însă că toate problemele sale de sănătate au fost cauzate de oboseală, de nopțile pierdute și de regimul alimentar necorespunzător, și nu de substanțele interzise, așa cum s-a zvonit.

Continue Reading
To Top