Știri interne

Cum se prepară băutura minune care te ține departe de răceală. Ai nevoie de doar câteva ingrediente

Cum se prepară băutura minune care te ține departe de răceală. Ai nevoie de doar câteva ingrediente

Odată cu venirea toamnei, de cele mai multe ori, răcelile sunt tot mai frecvente în rândul oamenilor. Cum sezonul rece se apropie, cu siguranță vă doriți să mâncați produse care să vă crească imunitatea. Pe lângă fructele și legumele care ar trebui consumate în mod frecvent pentru a avea un organism sănătos, există și o băutură minune care te ferește de răceală. Ai nevoie de doar câteva ingrediente pentru a o pregăti acasă.

Dacă ești decis să nu răcești deloc în acest sezon, există câțiva pași simpli pe care îi puteți urma și care te pot ajuta să eviți gripa. Susținerea imunității nu înseamnă doar obținerea de vitamine suplimentare, deși cu siguranță merită să mănânci multe fructe și legume. Există și alte alimente și acțiuni pe care le puteți lua pentru a-ți oferi cele mai bune șanse de a te simți în formă și sănătos în lunile de iarnă.

Cum se prepară băutura minune care te ține departe de răceală
Ingrediente:

pere – 1 kg

lapte proaspăt – 2 lingurițe

măceșe uscate – 2 lingurițe

de albine – 1 linguriță

apă – 1 linguriță

Mod de preparare:

– fierbe o ceașcă de ceai cu apă;

– adaugă măceșele uscate în apă;

– acoperă vasul cu un capac pentru a lăsa măceșele să se aburească timp de 15 minute sau puțin mai mult.

– toarnă laptele proaspăt într-un recipient separat și dizolvă în el polenul de albine. (e nevoie de aproximativ 10 minute pentru a se dizolva)

– curăță perele de coajă, de semințe și taie-le în bucăți mici. Adaugă fructelor laptele proaspăt cu polen de albine, apa din infuzia de măceșe și miere, după gust.

– pasează apoi tot acest amestec și vei obține o băutură foarte gustoasă și bogată în ingrediente utile, care va ajuta, fără îndoială, sistemul imunitar, potrivit actualno.com.

Continue Reading
To Top