Știri interne

RO-Alert: Valentin Mertan a dispărut. Dacă-l vedeți sunați de urgență la 112

RO-Alert: Valentin Mertan a dispărut. Dacă-l vedeți sunați de urgență la 112

Autoritățile au nevoie de ajutorul tău! Dacă l-ai văzut pe băiatul din imagine, anunță oamenii legii. Mertan Valentin Florentin are 12 ani și, potrivit informațiilor, minorul a plecat voluntar de la domiciliu spre școală și nu s-a mai întors acasă!

În cursul zilei de ieri, 27 septembrie, în jurul orei 18:33, o femeie în vârstă de 40 de ani a anunțat că fiul său în vârstă de 12 ani a plecat la școală și nu a mai revenit acasă. Băiatul se numește Mertan Valentin Florentin și, dacă l-ai văzut, anunță autoritățile.

Dacă l-ai văzut pe băiatul din imaginea de mai sus anunță autoritățile

Ieri, pe data de 27 septembrie, polițiștii din cadrul Secției nr. 12 Poliție Rurală Tărtașești au fost sesizați de către o femeie de 40 de ani, din Crevedia, cu privire la faptul că fiul său, *Mertan Valentin Florentin*, în vârstă de 12 ani, a plecat voluntar de la domiciliu spre școală, fără a mai reveni.

În momentul în care a plecat de acasă, minorul era îmbrăcat cu blugi albaștri, tricou alb, bluză de trening și șapcă de culoare neagră, iar în picioare purta pantofi sport crem.

*Mertan Valentin Florentin* are următoarele semnalmente: 1,45 – 1,50 m, constituție astenică, brunet, păr scurt, ochi căprui.

În prezent, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița desfășoară activități pentru identificarea băiatului, iar persoanele care dețin informații utile în vederea depistării acestuia sunt rugate să anunțe poliția sau să sune la 112.

Continue Reading
To Top