Cum se scoate mirosul din caserolele de plastic. Truc util în orice bucătărie

Sanatate

Cum se scoate mirosul din caserolele de plastic. Truc util în orice bucătărie

Cum se scoate mirosul din caserolele de plastic. Truc util în orice bucătărie

Știm că de foarte multe ori te-ai săturat să cureți caserolele de plastic, deoarece în acestea rămâne un miros urât și ele se îngălbenesc de cele mai multe ori, motiv pentru care noi ne-am gândit să-ți prezentăm un truc genial. Iată cum se scoate mirosul din caserolele de plastic! Este trucul util în orice bucătărie.

Tu ai idee cum să cureți caserolele de plastic? Ei bine, noi îți vom prezenta un truc ieftin, genial și extrem de simplu. Acest truc te va scăpa de problema mirosurilor urâte. Iată cum trebuie să procedezi!

De ce prind miros caserolele și alte recipiente din plastic

Caserolele și alte recipiente din plastic în care ai ținut mâncare prind un miros urât din cauza grăsimii. De cele mai multe ori, aceste recipiente se îngălbenesc tot din cauza grăsimii și este foarte greu să le cureți.

Caserolele din plastic pe care le folosești pot avea în ele un miros neplăcut și din cauza faptului că nu le speli la timp sau nu le cureți cu ce trebuie. Detergentul de vase nu va elimina mirosul urât din aceste recipiente, astfel că va fi nevoie să apelezi la alte trucuri.

Cum se scoate mirosul de mâncare din caserole

Pentru a scoate mirosul de mâncare din caserolele de plastic și pentru a elimina petele galbene te vei folosi de un truc extrem de simplu, ieftin și benefic, pe care te asigurăm că-l vei folosi mereu de acum încolo.

Pentru acest truc ai nevoie de sare, bicarbonat de sodiu și apă clocotită. Pune caserolele de plastic la înmuiat în apă fierbinte, apoi freacă-le foarte bine cu un burete de vase pe care să pui apă clocotită, puțină sare și puțin bicarbonat de sodiu. Lasă aceste recipiente la înmuiat în apă fierbinte pentru încă câteva ore, apoi clătește-le cu apă rece și șterge-le cu un șervețel uscat. Vei observa că petele au dispărut, iar mirosul urât nu mai este.

În cazul în care acest truc nu funcționează, atunci pune și zeamă de lămâie în caserole. Acest fruct va da un miros frumos și proaspăt caserolelor tale.

Continue Reading
To Top