Vești bune pentru românii care sunt dispuși să se mute aici: primesc teren gratuit și 23.000 de euro

Știri externe

Vești bune pentru românii care sunt dispuși să se mute aici: primesc teren gratuit și 23.000 de euro

Vești bune pentru românii care sunt dispuși să se mute aici: primesc teren gratuit și 23.000 de euro

Vești bune pentru români! Primesc teren, casă și 23.000 de euro dacă se mută pe o insulă exotică, unde se pot bucura de relaxare și o viață de vis. Este o ofertă de nerefuzat pentru cei care își doresc să se mute. Iată ce presupune această ofertă!

Vești bune pentru români! Primesc teren, casă și 23.000 de euro dacă se mută pe o insulă exotică

Românii pot primi teren, casă și 23.000 de euro de la autorități dacă se mută pe o insulă exotică Antikythera din Grecia. Prin această inițiativă care este o ofertă de nerefuzat pentru români, cei care aleg să accepte oferta se vor bucura de un sprijin financiar de 500 de euro pe lună, pentru o perioadă de trei ani.

Insula Antikythera este situată în Marea Egee, la jumătate de insula Creta și contitentul grec. Acest loc are peisaje de vis, plaje cu nisip fin, peșteri ascunse cu adevărat spectaculoase, dar și trasee de drumeții.

Potrivit gandul.ro, cei care vor să ajungă pe această insulă trebuie să zboare timp de 45 de minute din Atena sau să călătorească fie patru ore de pe continent cu feribotul, fie două dore din Creta.

Pe insulă nu există bancomate sau bănci

Insula Antikythera din Grecia vine cu o mulțime de beneficii pentru cei care își doresc să se mute aici, însă aduce și câteva dezavantaje. Aici nu există bancomate sau bănci, iar insula are în prezent 24 de locuitori. Infrastructura locală a acesteia are un hostel, un singur magazin și o opțiune Airbnb.

Autoritățile locale au precizat în această oferă că pe insula pot veni doar familii tinere, care să aibă cel puțin trei copii. Noii locuitori care aleg să se mute aici nu vor primi doar teren, casă și bani, ci și oferte de angajare.

De menționat este faptul că barca care aduce pe insula Antikythera gaze și alimente nu circulă în momentul în care marea este agitată, astfel că pe timpul iernii se merge mai puțin pe mare.

Continue Reading
To Top