Este alertă! Avionul a fost evacuat de urgență. Un român a fost arestat

Știri externe

Este alertă! Avionul a fost evacuat de urgență. Un român a fost arestat

Este alertă! Avionul a fost evacuat de urgență. Un român a fost arestat

Un alt caz teribil a avut loc înainte de decloarea unui avion! Ei bine, de această dată este vorba despre un român aflat în stare de ebrietate. Acesta a avariat ușa unui avion care se pregătea să zboare de la Zaragoza spre București. În urma incidentului, cursa a fost amânată, în timp ce pasagerii au fost evacuați.

Înainte de decolarea unui avion, un bărbat care se afla sub influența alcoolului a avariat ușa unui avion care se pregătea să zboare de la Zaragoza spre București.

Un bărbat aflat sub alcoolului a spart ușa unui avion înainte de decolare

Ei bine, se pare că, inițial, zborul Wizz Air, de la Zaragoza spre București, era programat în cursul zilei de sâmbătă, 30 septembrie 2023, la ora 9:15.

Asttfel, acela a fost și momentul în care, din cauza românului aflat în stare de ebrietate, avionul a decolat abia duminică, 1 octormbie 2023, ora 13:20.

Mai mult decât atât, cursa a fost amânată, asta după ce românul a stricat ușa aeronavei, în timp ce a încercat să o deschidă forțat. În acel moment, echipajul a cerut intervenția Gărzii Civile, care a ajutat la evacuarea celor 224 de pasageri.

Ce s-a întâmplat cu zborul, în urma incidentului
Și asta nu este tot. Totodată, în urmă disconfortului creat, toți pasagerii au fost cazați la mai multe hoteluri din oraș, fiind imposibilă relocarea acestora, sâmbătă, la alte zboruri.

Și, din cauza faptului că aeronava care i-a adus pe pasageri la București era mai mică, 50 de călători au fost nevoiți să mai rămână la Zaragoza.

Până în aceste momente, comandamentul Gărzii Civile din Zaragoza nu a oferit informații în privința arestării românului.

Continue Reading
To Top