Știri interne

Top șase cele mai puternice zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici: ”Nu le stă nimic în cale. Pot muta munții din loc”

Top șase cele mai puternice zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici: ”Nu le stă nimic în cale. Pot muta munții din loc”

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, topul celor mai puternice zodii.

”De multe ori, toți trecem prin momente dificile, dar acționăm în funcție de cât de puternică este personalitatea noastră, coroborată cu intuiția, despre care se spune că este soră geamănă cu premoniția. A intui înseamnă a vedea ceva înainte și a fi premonitor, vezi cam ce se întâmplă.

Oamenii care se ocupă de zona aceasta ezoterică au stabilit un top al celor mai puternice șase zodii, jumătate din zodiac.

Scorpionul, una dintre cele mai puternice zodii

Una dintre cele mai puternice zodii este Scorpionul. Deși par sensibili, Scorpionii au o forță lăuntrică extraordinară, deoarece reușesc să treacă singuri peste orice obstacol, fără ajutorul nimănui. Țin foarte multe lucruri în ei, nu se deschid, sunt mai introvertiți. Reușesc să-și ascundă emoțiile foarte bine, iar nimeni din jur, nici măcar familia sau prietenii nu-și pot da seama când trec prin momente dificile. Au o putere de nedescris, iar nimeni și nimic nu poate schimba acest lucru, indiferent cât de greu este obstacolul.

Taurii, în topul celor mai puternice zodii

În viață, nativii Taur trec prin foarte multe lucruri. Au multe încercări, au foarte multe obstacole de depășit și se descurcă, la fel ca Scorpionul, singuri, fără ajutorul celor din jur. Nu vorbesc despre problemele pe care le au, ci preferă să țină totul în ei ascuns, iar singurele persoane cu care vorbesc sunt prietenii și câțiva membrii ai familiei. Aceștia au o ambiție atât de mare, pentru că ei doresc neapărat să fie oameni de succes și să reușească să depășească cu brio toate obstacolele pe care le întâmpină. La fel ca Scoprionii, vor să fie autorii sau artizanii propriului lor succes,

Săgetătorii, printre cei mai puternici din zodiac

Săgetătorii au o putere emoțională fantastică. Pot face tot ceea ce își doresc. Pot muta munții din loc și, indiferent de ce se întâmplă, niciodată nu se dau bătuți. Reușesc să materializeze tot ceea ce își propun, iar nimeni și nimic nu îi poate opridin a-și îndeplini obiectivele. Nativii din zodia Săgetător sunt în stare să meargă până în pânzele albe pentru a-și îndeplini visele și ăși apără persoanle apropiate cum puține zodii o pot face. Prin excelență, Săgetătorul este zodia protejată de Divinitate.

Citește mai mult pe Antena 3

Continue Reading
To Top