Care este adevărata cauză a morții artistei Dj Lalla. Șeful Poliției a făcut anunțul oficial

Lifestyle

Care este adevărata cauză a morții artistei Dj Lalla. Șeful Poliției a făcut anunțul oficial

Care este adevărata cauză a morții artistei Dj Lalla. Șeful Poliției a făcut anunțul oficial

La câteva zile după moartea ei, a fost aflată și adevărata cauză a morții artistei Dj Lalla. Dacă la început au existat mai multe speculații, acum șeful Poliției din Constanța a făcut anunțul oficial. Laura Claudia Stoica a fpst găsită moartă pe plajă în Mamaia.

Dj Lalla a murit în urmă cu câteva zile, când a fost găsită fără suflare de turiști, pe plajă. Trupul ei neînsuflețit a fost adus de valuri, într-un loc aflat la un kilometru de zona în care a intrat în apă. La început au fost anunțate mai multe posibile cauze ale morții, însă acesteau au rămas doar zvonuri. Șeful Poliției din Constanța a făcut lumină în acest caz.

Care este adevărata cauză a morții lui Dj Lalla

O parte dintre speculațiile cu privire la moartea Laurei Claudia Roșca au luat sfârșit! Șeful Poliției din Constanța, Mădălina-Sorina Vlangăr, a transmis cauza oficială a morții. Aceasta este ”asfixia mecanică prin înec, fără urme de violenţă”, astfel că Dj Lalla a murit, așa cum s-a spus, înecată în mare și adusă, mai apoi, de valuri.

De asemenea, Laura Claudia Roșca nu avea pe piele niciun fel de urme de violență. Deși a fost făcut anunțul oficial a cauzei din raport, ancheta nu a luat sfârșit. Polițiștii vor să afle cum s-a ajuns la această situație și dacă este vorba, așa cum s-a speculat, de un act de suicid.

Cert este că posibilitatea de a fi omorâtă de cineva a fost eliminată, ca urmare a faptului că nu avea urme pe corp care să ducă înspre această concluzie. De asemenea, este posibil să fi fost și un accident, având în vedere că valurile erau mari, iar steagul roșu era arborat.

”La data de 28 septembrie, la ora 10.11, am primit un apel 112, prin care Poliţia staţiunii Mamaia a fost sesizată de o turistă aflată în trecere cu privire la faptul că pe plajă, în dreptul restaurantului Diplomatic, se află cadavrul unei tinere, adus la mal de apă. Echipa operativă s-a deplasat la faţa locului, într-un timp de reacţie mai mic de cinci minute, fişa de eveniment arată două minute, unde au constatat absenţa semnelor vitale şi totodată şi a urmelor de violenţă.

Personalul ambulanţei a constatat decesul femeii. Echipa a efectuat cercetarea la faţa locului, iar cadavrul a fost preluat la morga Cimitirului Constanţa pentru efectuarea necropsiei. S-a început urmărirea penală in rem pentru ucidere din culpă, sub conducerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa”, a transmis șeful Poliției din Constanța.

Artista a fost condusă pe ultimul drum

Laura Claudia Roșca a fost înmormântată în Turda, în prezența prietenilor și a familiei îndurerate. Pentru a fi alături de ea în ultimele momente a venit și sora geamănă a artistei, care s-a întors tocmai din Marea Britanie. Întreaga ei familie trece prin momente cumplite.

Continue Reading
To Top