Lifestyle

Constantin Alexandru a murit

Constantin Alexandru a murit

Un nou doliu în sportul românesc întristează sufletele celor pasionați de acest domeniu. Un fost luptător și antrenor al Clubului Sportiv Rapid s-a stins din viață, în urmă cu puțin timp, la vârstă de 83 de ani. Iată despre cine este vorba!

Multe decese ale marilor personalități au avut loc, în ultima perioadă. Ei bine, fanii sportului trăiesc, din nou, un coșmar, asta căci un fost luptător și antrenor de la Clubul Sportiv Rapid a trecut, de curând, în neființă.

A murit fostul luptător şi antrenor Constantin Alexandru

De această dată, este vorba despre decesul fostului luptător şi antrenor Constantin Alexandru. Ei bine, acesta a încetat din viaţă, în urmă cu puțin timp, la vârsta de 83 de ani.

Totodată, anunțul a fost făcut de oficialii Clubului Sportiv Rapid, pe oficială de Facebook.

“A încetat din viață, la 83 de ani, Constantin Alexandru, fost luptător și antrenor de greco-romane la CS Rapid. Multiplu medaliat la juniori si seniori în anii ’50-’60, Constantin Alexandru a avut o contribuție importantă, în 1962, la promovarea în Divizia A a echipei de greco-romane a Rapidului. La nivel de juniori a fost unul dintre cei mai buni antrenori din România. A descoperit numeroși sportivi de valoare, dintre care îi amintim pe Gheorghe Minea – bronz la mondialele de juniori și locul 7 la JO Moscova 1980, Laurențiu Iacob – bronz la europenele de juniori, Nicolae Tudor – campion național de juniori, Dănuț Staudt – multiplu campion național de juniori si Ionel Tase – maestru emerit al sportului, actual antrenor de greco-romane la CS Rapid. CS Rapid transmite condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească”, este mesajul transmis pe pagina de Facebook de conducerea de la CS Rapid

Cine a fost Constantin Alexandru

Pe Constantin Alexandru îl știe o țară întreagă. Multiplu medaliat la juniori şi seniori în anii ’50-’60, fostul mare luptător și antrenor de la noi a avut o contribuţie semnificativă în promovarea diviziei A a echipei de greco-romane a Rapidului. Acest eveniment a avut loc în anul 1962.

Mai mult decât atât, tot în careiera sa, la nivel de juniori a fost unul dintre cei mai buni antrenori pe care țara noastră i-a avut vreodată.

Constantin Alexandru, căci despre el este vorba, a descoperit numeroşi sportivi de valoare, printre care se numără Gheorghe Minea, care a câștigat bronz la Mondialele de juniori şi locul 7 la JO Moscova 1980, Laurenţiu Iacob, care a luat bronz la Europenele de juniori.

Tot printre cei pe care i-a ajutat să crească în sport se numără și Nicolae Tudor, un campion naţional de juniori, Dănuţ Staudt, multiplu campion naţional de juniori şi Ionel Tase, un adevărat maestru emerit al sportului, actual antrenor de greco-române la CS Rapid.

Continue Reading
To Top