Știri interne

De ce se ține foaia de dafin în portofel. Sigur nu știai cât noroc poate atrage acest obicei

De ce se ține foaia de dafin în portofel. Sigur nu știai cât noroc poate atrage acest obicei

În cazul în care va gândeați că frunzele de dafin sunt bune doar la gătit, ei bine va înșelați foarte tare. Un studiu descoperit recent arată că oamenii care au la ei în portofel sau în geantă o foaie de dafin atrag mult mai multe gânduri pozitive și chiar noroc. Iată de ce trebuie să ții o foaie de dafin în portofel!

Foaia de dafin, pe lângă proprietățile culinare pe care le are, ea mai deține și anumite beneficii spirituale și energetice de care mai puțini știu. Ei bine, știm doar că grecii și românii au folosit foile de dafin pentru a atrage norocul și succesul de partea lor.

Mai știm despre frunzele de dafin că ele sunt bogate în potasiu, magneziu și vitaminele B6, B9 și C. Mai mult, ele au acțiune diuretică, antifungică, antireumatică, antiinflamatoare, digestivă, stimulatoare, antioxidantă și expectorantă.

În acest fel, potrivit tradiției, este foarte important să purtăm întotdeauna la noi o foaie de dafin. Mai exact, acest lucru trebuie făcut în momentul în care luna se află în creştere.

Pentru că cei mai mulți se întreabă care este motivul, noi vă spunem că acest talisman atrage bani, dar în acelaşi timp ajută banii să rămână la tine.

Însă, asta nu este tot! Există multe alte modalități prin care frunză de dafin te poate ajuta. Această frunză ce se regăsește în cele mai multe bucătarii poate fi pusă chiar și sub covorul ușii de la intrare.

În schimb, potrivit unei alte vechi superstiții, pentru a atrage norocu în casa ta, pune 20 de foi de dafin în colțurile locuinței.

Monede de argint

Un alt talisman pe care neapărat trebuie să îl ai în portofelul tău este moneda de argint.

Pietre

Există, însă, și o mulțime de pietre care atrag energiile care se hrănesc, se stabilizează și se ancorează pe o bază solidă. Pentru și mai multă putere, ar trebui să încercați să purtaţi pietre negre sau verzi.

Frunza Peepal

un alt obiect pe care este bine să îl ții cu tine este o frunză din arborele Peepal, plantă ce are putere medicinală și poate vindecă multe afecțiuni. Ea poate atrage noroc, abundență și prosperitate.

Continue Reading
To Top