Știri interne

Municipiul din România în care se construiește o fabrică de ulei. Sute de noi locuri de muncă vor fi create

Municipiul din România în care se construiește o fabrică de ulei. Sute de noi locuri de muncă vor fi create

Într-un oraș mare din România începe construcția unei noi fabrici de ulei. O companie din Elveția investește peste 20 de milioane de euro și va crea acolo în jur de 200 de noi locuri de muncă.

Construirea fabricii de ulei din Zona Liberă Galați a intrat în linie dreaptă. Firma elvețian-ucraineană, care face investiția pe un teren de 45.000 metri pătrați, concesionat în Zona Liberă, a ajuns în faza finală de obținere a avizelor și autorizațiilor legale necesare pentru demararea construcției

“Orașul nostru este tot mai atractiv pentru investitori, iar Zona Liberă se dezvoltă pe zi ce trece. Primele materiale pentru construcția noii fabrici de ulei au ajuns deja aici”, a anunțat primarul Galațiului, Ionuț Pucheanu, pe pagina sa de Facebook.

“La începutul acestei săptămâni, au ajuns și au fost descărcate primele tiruri cu o primă parte din echipamentul necesar pentru începerea lucrărilor. Din acest moment, nu mai există nici un impediment pentru derularea și finalizarea acestui proiect”, a transmis conducerea Administraţiei Zonei Libere Galați.

Reprezentanții companiei elevețiene SunPro și directorul Zonei Libere Galați au semnat la 6 februarie 2023, contractul de concesiune în prezența primarului municipiului Galați, Ionuț Pucheanu.

Contractul de concesiune cu compania elvețiană a fost încheiat pentru o perioadă de 49 de ani.

Continue Reading
To Top