Știri interne

Se dau 3.000 de lei! Primeşti bani cash sau direct pe card. Ai timp până pe 20 octombrie

Se dau 3.000 de lei! Primeşti bani cash sau direct pe card. Ai timp până pe 20 octombrie

Se dau 3.000 de lei, bani cash sau direct pe card! Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a dezvăluit cum 1.090 de cetățeni înregistrați la AFM se pot înscrie în programul Rabla Local.

Se dau 3.000 de lei, bani cash sau direct pe card! Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a anunțat că 1.090 de cetățeni înregistrați la AFM se pot înscrie în programul Rabla Local.

Potrivit acestuia, se poate face „online, în două minute, fără acte suplimentare.”

Se dau 3.000 de lei în cadrul Programului Rabla Local. Oamenii primesc bani cash sau în contul bancar

Primarul a scris pe Facebook că de luni, 9 octombrie, „locuitorii Sectorului 6 care s-au înscris în programul Rabla local, pe site-ul afm.ro, se pot adresa Primăriei Sectorului 6. Și acum înscrierea e la fel de simplă și de rapidă. Nu cerem acte suplimentare, doar buletinul, iar restul documentelor sunt obținute de noi de la alte autorități.”

Săptămâna trecută, Primăria Sectorului 6 a primit de la AFM lista celor înscriși. Sunt 1.090 de cetățeni, unii dintre ei având două sau chiar trei rable, a mai menționat acesta.

Toți aceștia au primit deja, vineri, un e-mail cu instrucțiuni privind pașii de urmat. Pași care sunt extrem de simpli. Concret, acum trebuie să se înscrie la Primăria Sectorului 6, care va verifica și atesta eligibilitatea autovehiculului uzat și a proprietarului.

„Această etapă de înscriere durează de luni, 9 octombrie, până vineri, 20 octombrie, ora 23.59. Nu cerem certificate de atestare fiscală, certificat de înmatriculare al mașinii, cartea tehnică mașinii etc., pentru că le vom obține noi de la ANAF, respectiv RAR. E nevoie doar de actul de identitate.

Prin excepție, cei care nu sunt proprietarii mașinii de casat au nevoie de procură de la proprietarul de drept”, a scris Ciprian Ciucu.

Există două variante de înscriere
Prima variantă de înscriere la Primăria Sectorului 6: online
– Se intră pe portal.primarie6.ro, la secțiunea special creată, numită Rabla local (accesibilă de luni). Cetățenii care nu au cont pe Portalul de Servicii Digitale al Primăriei Sectorului 6 e necesar să își facă, apoi să se autentifice (tutorial video aici);
– Se completează cererea online, cu datele personale și datele mașinii de casat;
– Se bifează toate declarațiile pe proprie răspundere;
– Persoanele fizice mai trebuie să selecteze metoda prin care doresc să primească cei 3.000 de lei (prima de casare): prin virament bancar (caz în care se atașează un extras de cont), sau cash, la casieria Primăriei Sectorului 6.

A doua variantă: fizic, în centrele DGITL

Cei care nu știu sau nu doresc să se înscrie online, o pot face și fizic, în centrele Direcție Generale de Impozite și Taxe Locale. Oricum, oricine are nelămuriri este ajutat telefonic de către inspectorii DGITL, la numărul 021 413 77 90.

Primarul Sectorului 6 a spus că după etapa de înscriere, „urmează preanaliza dosarului, care va dura 9 zile lucrătoare. Persoanele validate vor primi apoi pe e-mail contractul de finanțare, în baza căruia vor preda spre casare și vor radia din circulație autovehiculul uzat.”

Continue Reading
To Top