Știri interne

Vestea tristă a serii. Din păcate, e vorba despre Viorel Lis

Vestea tristă a serii. Din păcate, e vorba despre Viorel Lis

Viorel Lis se confruntă cu probleme după probleme! Fostul edil al Bucureștiului a fost internat într-un azil, dar a fost evacuat la doar câteva zile după. Se pare că soțul Oanei Lis vrea să-și rezolve problemele de sănătate pe care le are, însă nu poate. Iată ce s-a întâmplat cu el!

Problemele se țin lanț de Viorel Lis! Fostul edil al Capitalei a fost internat într-un azil, pentru a-și rezolva problemele de sănătate cu care se confruntă, dar a fost evacuat la câteva zile. Iată de ce!

Cu toate că în presă s-a spus că Viorel Lis ar avea niște probleme grave de sănătate, iată că el își rezolvă cu mare atenție problemele pe care le are. Din informațiile noastre exclusive, fostul edil al Bucureștiului s-a internat într-un centru de recuperare pentru persoane cu probleme locomotorii și reumatice.

Din păcate, ghinioanele se țin lanț de soțul Oanei Lis, pentru că în loc să poată să-și facă tratamentul în siguranță timp de zece zile, acesta a fost nevoit la finalul săptămânii trecute să părăsească centrul, deoarece clădirea a fost infestată cu ploșnițe și trebuie să se facă deratizare.

Astfel, Viorel Lis și toți pacienții de la centrul de recuperare pentru persoane cu probleme locomotorii și reumatice au fost evacuați din cauza apariției ploșnițelor.

În urmă cu câteva luni, în exclusivitate pentru Antena Stars, Oana Lis mărturisea că se confruntă cu grave probleme financiare. Vedeta spunea pe atunci că nu are bani pentru vacanțe, deoarece o costă foarte mult îngrijirea lui Viorel Lis.

Mai mult decât atât, Oana Lis declara atunci că are mare grijă de soțul ei, deoarece îl iubește foarte mult și își dorește să fie mereu alături de el, pentru a-i fi alinare și sprijin ori de câte ori acesta are nevoie.

Oana Lis a spus adevărul despre starea lui Viorel Lis

Continue Reading
To Top