Știri interne

Mihai Morar îl critică pe Florin Dumitrescu și îi ia apărarea Monei Segall: Capul sus

Mihai Morar îl critică pe Florin Dumitrescu și îi ia apărarea Monei Segall: Capul sus

Mihai Morar a transmis un mesaj în care i-a criticat pe Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, după ce s-a aflat că nu vor mai face parte din juriul emisiunii “Chefi la Cuțite”.

Mihai Morar îi critică dur pe Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu! Mesajul acestuia vine după ce s-a aflat că cei trei bucătari nu vor mai face parte din juriul emisiunii „Chefi la Cuțite”.

Mihai Morar îi ia apărarea Monei Segall
Omul de radio i-a criticat pentru felul în care au încheiat colaborarea cu Antena 1. De asemenea, acesta și-a exprimat susținerea față de Mona Segall, producătoarea emisiunii, care acum va fi nevoită să găsească alți trei jurați pentru show-ul culinar.

„Un singur comentariu: Mona Segall nu este doar cel mai mare creator de divertisment TV din ultimii 30 de ani în România. Este și cel mai mare creator de vedete TV din ultimii 30 de ani. Capul sus, Mona! Și, mai ales, inima. Chiar și atunci când primești înapoi ceea ce nu meriți: nerecunoștință”, a transmis pe rețelele de socializare.

Final de eră la „Chefi la Cuțite”
Vestea că Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu nu vor mai apărea la „Chefi la Cuțite” a venit ca un șoc. Pe lângă faptul că acesta este unul dintre cele mai apreciate formate din România, cei trei bucătari făceau deliciul publicului. Mulți consideră că fără ei, emisiunea nu va mai fi la fel.

Mona Segall a spus că motivul deciziei a fost „refuzul acestora de a participa la filmările din octombrie 2023, conform calendarului de filmare comunicat către ei în martie 2023, refuz exprimat cu foarte puțin timp înainte de data stabilită pentru filmările sezonului 13”.

Cine le va lua locul celor trei jurați?
După anunțul șoc privind plecarea celor trei jurați de la popularul show culinar „Chefi la Cuțite,” fanii au început să facă speculații cu privire la cine le-ar putea lua locul. Antena 1 a făcut public un comunicat de presă care a confirmat că filmările pentru sezonul 13 al emisiunii vor continua, chiar fără Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Mihai Ioniță, CEO Antena Group, a anunțat că producția show-ului nu va fi afectată și că echipa de producție va căuta înlocuitori potriviți pentru cei trei jurați. Sezonul următor promite a fi plin de surprize.

Cu toate că înlocuirea unui juriu emblematic precum cel al emisiunii este o sarcină dificilă, fanii au deja speculații pe rețelele de socializare cu privire la posibilii înlocuitori. În mod tradițional, Antena 1 a preferat să aleagă personalități care au mai fost implicate în proiecte anterioare ale trustului.

Astfel, primele nume vehiculate pentru noul juriu sunt:
Radu Darie (fost bucătar al emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”)
Nicolai Tand (bucătar în cadrul echipei „Super Neatza”)
Roxana Blenche (prezentatoare „Hello Chef” de la Antena 1 și câștigătoare a sezonului 8 „Chefi la Cuțite”)

Continue Reading
To Top