Știri interne

Veste tristă despre Bruce Willis: Nu mai vorbește. Din păcate…

Veste tristă despre Bruce Willis: Nu mai vorbește. Din păcate…

Starea de sănătate a îndrăgitului actor Bruce Willis, care suferă de afazie – o boală care îi afectează abilităţile cognitive, se deteriorează rapid. Anunțul a fost făcut de Glenn Gordon Caron, unul dintre prietenii apropiați ai actorului, care a făcut o serie de mărturisiri privind agravarea stării sănătății acestuia. Regizorul a confirmat că Bruce Willis nu mai poate vorbi, dar că, în ciuda stării sale, „este încă Bruce”.

Creator al celebrului serial al anilor 80, „Moonlighting”, în care Bruce Willis a jucat alături de Cybill Shepherd, regizorul Glenn Gordon Caron a declarat că sănătatea actorului s-a deteriorat până la punctul în care vedeta „vede acum viața printr-o ușă cu ecran”, informează Giantfreakinrobot.

Caron a spus că Bruce Willis era un cititor pasionat, dar, din păcate, acum nu mai are abilitățile lingvistice de a se bucura de lectură. Caron susține că îl vizitează lunar pe bunul său prieten și simte că Willis îl recunoaște, chiar dacă doar pentru o perioadă scurtă de timp. Încercând să descrie o astfel de întâlnire cu prietenul său, regizorul a spus că e ca și cum Willis „vede viața printr-o ușă cu ecran”.

Toate aceste abilități lingvistice au dispărut și totuși el este încă Bruce Willis

„Cred că în primele trei minute când mă vede mă recunoaște. Acum nu mai verbalizează. Înainte, era pasionat de lectură. Acum nu mai citește. Toate aceste abilități lingvistice au dispărut și totuși el este încă Bruce”, a povestit el.

Bruce Willis s-a retras din actorie în 2022, după ce a fost diagnosticat cu afazie. Dar la începutul acestui an vedeta din „Die Hard” a fost diagnosticată oficial cu demență. În prezent, actorul se află în grija soției sale, Emma Heming, care face actualizări despre starea lui Bruce Willis prin intermediul rețelelor de socializare.

Boala lui Bruce este una progresivă
„Procesul pentru a introduce Moonlighting pe platforma de streaming Hulu a durat destul de mult, iar boala lui Bruce este una progresivă. Înainte ca boala să-l facă atât de incomunicabil cum este acum, puteam să comunic cu el”, a spus regizorul.

El spune că ține legătura cu soția lui Bruce, Emma, și are o relație frumoasă cu cei trei copii mai mari ai lui.

„Am încercat din răsputeri să rămân în viața lui”, a declarat regizorul.

Caron a vorbit și despre cât de încântat a fost Bruce Willis să audă că Moonlighting este acum disponibil pe platforma de streaming. În timp ce Willis duce o luptă grea cu o boală care progresează, fără a exista un remediu, moștenirea lui rămâne, grație rolurilor pe care le-a avut de-a lungul carierei în televiziune și film. Părea că urechile sale erau afectate

„Este o persoană extraordinară. Lucrul care îi face boala atât de urâtă este că, dacă ai petrecut vreodată timp cu Bruce, știi că nimeni nu se bucura mai mult de viață decât o făcea el. Iubea viața și adora să se trezească în fiecare dimineață și să trăiască viața la maximum”, a spus regizorul.

Actorul american, în vârstă de 67 de ani, a fost diagnosticat, anul trecut, cu afazie, o afecțiune care cauzează dificultăți de vorbire.

Tallulah Willis, fiica în vârstă de 29 de ani a vedetei din „Die Hard”, a povestit, într-un eseu emoționant pentru revista Vogue, cum și când a realizat că se întâmplă ceva cu tatăl său, scrie NbcNews.

Ea a spus că suspecta de multă vreme că tatăl său este bolnav.

„A început cu un o vagă lipsă a răspunsului, pe care familia a atribuit-o inițial pierderii auzului: „Speak up! „Die Hard” părea că urechile sale erau afectate. Mai târziu, acea lipsă a răspunsului tatei s-a extins și am început să o iau ca pe ceva personal. Are doi copii cu mama noastră vitregă, Emma Heming Willis, și am crezut că nu-l mai interesează ce fac”, a scris ea.

Ce a bănuit inițial fiica actorului

Bruce Willis are trei fiice – Tallulah, 29 de ani, Scout, 31 de ani și Rumer, 34 de ani, cu fosta soție, actrița Demi Moore. De asemenea, este tatăl lui Mabel, în vârstă de 11 ani, și al lui Evelyn, în vârstă de 9 ani, din mariajul cu a doua soție.

„Creierul meu de adolescentă s-a torturat zile la rând cu un raționament greșit: nu sunt suficient de frumoasă pentru mama, nu sunt suficient de interesantă pentru tata”, a scris Tallulah Willis, care se confruntă ea însăși cu o tulburare dismorfică a corpului.

Este o afecțiune care se manifestă prin preocuparea excesivă pentru aspectul fizic, mai ales pentru defectele fizice inexistente.

Continue Reading
To Top