Știri interne

Dacă ai așa ceva în casă, poți să te îmbogățești! Suma uriașă pe care o poți primi pe o monedă din 1999

Dacă ai așa ceva în casă, poți să te îmbogățești! Suma uriașă pe care o poți primi pe o monedă din 1999

Monedele din 1999 sunt ediție limitată și pot aduce în buzunarul celor ce le dețin sume colosale. Site-urile de vânzări sunt pline de anunțuri privind comercializarea acestor monede rare, pe care le „vânează” colecționarii adevărați.

Moneda de 500 de lei cu Eclipsa totală de soare din România (1999) nu doar pentru designul pe care îl are, ci și pentru însemnătatea ei.

De exemplu, un utilizator al platformei OLX a încărcat un anunț prin care oferă spre vânzare o astfel de monedă la prețul de 2.300 de lei. De altfel, în anunț se precizează că moneda se află în stare perfectă, potrivit pressfeedpro.com.

Totodată, bancnota de 2.000 lei, emisă de BNR pentru a marca eclipsa de Soare de la începutul mileniului, reprezintă un obiect de colecție care poate fi vândut sau cumpărat cu sume consistente.

„Bancnota este circulată. Dar nu este ruptă sau decolorată. Arată destul de bine. Este din prima serie de bancnote puse în circulație respectiv 007A. Accept și schimb cu diferite, pretul se discută în funcție de obiectele oferite la schimb, sau plata cash”, arată anunțul menționat.

Acesta solicită la schimb 9.999 de euro, iar prețul e negociabil.

În anul 1998, pentru comemorarea Eclipsei totale de Soare din 11 august 1999, Poșta Română a pus în circulație o marcă poștală cu valoarea nominală de 1.100 lei.

Pentru comemorarea aceluiași eveniment astronomic, serviciile poștale ale României au pus în circulație, în 1999, o marcă poștală cu valoarea nominală de 1.100 de lei, precum și o ilustrație maximă, pe care este obliterată aceeași marcă poștală, cu o ștampilă specială.

Continue Reading
To Top