Condoleanțe, Rikito Watanabe!

Media/TV

Condoleanțe, Rikito Watanabe!

Condoleanțe, Rikito Watanabe!

Rikito Watanabe este în doliu! Asistentul de la “Chefi la cuțite” și-a pierdut mama, în urmă cu doar trei zile. Bărbatul trece prin momente cumplite, după ce a aflat că femeia care i-a dat viață a murit. Mama lui Rikito Watanabe s-a stins din viață la doar 51 de ani, după ce s-a confruntat cu probleme serioase în ultima perioadă. Iată mărturiile ale asistentul de la “Chefi la cuțite”!

Rikito Watanabe este asistentul de la “Chefi la cuțite”. Acesta nu are parte de cea mai bună perioadă din viața lui, iar asta după ce, în urmă cu doar trei zile, cel care face parte din showde gătit de la Antena 1 și-a pierdut mama.

Ce spune Rikito Watanabe, dupa ce și-a pierdut mama la doar 51 de ani

În urmă cu foarte puțin timp, Rikito Watanabe a vorbit, pe pagina lui de Instagram, despre momentele dureroase prin care trece, asta după ce și-a pierdut mama, în cursul săptămânii trecute.

Cea care i-a dat viață a trecut în neființă la vârstă de doar 51 de ani, în timp ce tânărul asistent de la Chefi la cuțite este devastat de vestea primită.

„Voi poate știți ce s-a întâmplat cu mine și așa că am stat aici până dimineață, am plecat toți destul de devreme. E ultima zi cu ea, chiar ultima clipă cu ea. Părinții sunt cei mai importanți. Nimic nu e permanent. Am crezut că e ok, dar nu e. Eu stau aici până dimineață.”, a declarat Rikito, în urmă cu puțin timp, pe pagina lui de Instagram.

Rikito Watanabe, încurajat de mama lui să vină la Chefi la cuțite

Chiar dacă se confrunta cu probleme destul de serioase de sănătate, chiar femeia a fost cea care l-a încurajat pe Rikito Watanabe să vină în România și să participe a Chefi la cuțite.

„Când era bolnavă, mama mea s-a uitat la show-ul de la Antena 1 la care am fost eu. Doar că ea nu știe limba română deloc, dar a râs și eram bucuros de mine. Am vrut să meargă în vacanță, în România, oriunde cu mine. Mi-e dor de tine, mama. Te iubesc cu tot sufletul și inima”, a mai spus Rikito Watanabe, pe Instagram.

Continue Reading
To Top