Știri interne

Lovitură dură pentru Elena Merișoreanu: judecătorii au dat de pământ cu familia ei

Lovitură dură pentru Elena Merișoreanu: judecătorii au dat de pământ cu familia ei

Lovitură pentru Elena Merișoreanu! Bărbatul a fost trimis în judecată după ce a făcut eforturi pentru a scăpa din arestul preventiv. Cântăreața a sperat până în ultima clipă că acesta iși va dovedi nevionovăția, după cum a și declarat.

Înainte cu câteva zile ca nepoata artistei să aducă pe lume un băiețel, iubitul acesteia a fost reținut, iar mai apoi arestat. Potrivit surselor noastre, bărbatul ar fi acuzat de loviri și alte violențe, dar și de viol. Spynews.ro v-a prezentat, în exclusivitate, problemele cu care se confruntă familia Elenei Merișoreanu, dar și poziția cântăreței legată de acest situație.

Lovitură pentru Elena Merișoreanu! A fost trimis în judecată

În urmă cu câteva luni, Elena Merișoreanu era convinsă că lucrurile ase vor rezolva cât de curând, iar bărbatul va veni acasă. Cântăreața de muzică populară spunea că la mijloc ar fi o neînțelegere, iar aceste lucruri se vor dovedi cât mai repede. Însă, iată că magistrații au decis ca bărbatul să ramână în arest preventiv, în ciuda contestațiilor pe care acesta le-a formulat după fiecare prelungire de mandat.

“Problemele se vor rezolva și se va vedea că nu a fost deloc vinovat. Cei de la firma de telefonie pot da din urmă convorbirile. Tu chemi un bărbat la ora 3 dimineața acasă? Vino că am banii pregătiti sa-ți dau, iar după aceea începi să urlii că te omoară… Avocatul nu mă lasă să dau mai multe detalii, însă după aceea vă promit că vă spun. Alte femei trăiesc din treaba aceasta, din șantajuri, însă nu se gândește că toate telefoanele și tot ce vorbea se pot identifica imediat, tehnologia a ajuns prea departe. Ei sunt împreună de 2 ani, nu am văzut nimic deplasat la el, nu eram tâmpiți să o lăsăm să facă un copil cu un om care…este dintr-o familie extraordinară.”, declara artista în urmă cu ceva timp

Mai mult decât atât, tatăl strănepotului Elenei Merisoreanu a fost trimis în judecată, iar obiectul procestului este: “Violul”. Femeia care a depus plângerea împotriva bărbatului a ales să rămână anonimă, astfel a cerut magistraților ca numele ei să nu apară pe portalul instanțelor de judecată, probabil datorită amplorii pe care a căpătat-o acest subiect.

Viitorul nepot al Elenei Merișoreanu ar fi mers pe data de 31 mai în casa în care locuia femeia cu care acesta ar fi avut o aventură, după cum susțin sursele noastre. Acolo ar fi avut loc un conflict, iar bărbatul ar fi lovit-o serios pe aceasta.

Cei care au anunțat autoritățile ar fi fost vecinii care au auzit zgomote puternice din apartament. Iubita neoficială a proaspătului tătic a depus plângere împotriva acestuia pentru loviri și alte violențe, dar și pentru viol, fiind condusă la INML pentru prelevarea de probe, susțin apropiații. Mai mult decât atât, femeia a cerut și un ordin de restricție împotriva bărbatului, la acel moment, însă cererea a fost respinsă.

Continue Reading
To Top