Știri interne

Imaginile care spun totul. Ce face Florin Dumitrescu după ce și-a dat demisia de la Chefi la cuțite

Imaginile care spun totul. Ce face Florin Dumitrescu după ce și-a dat demisia de la Chefi la cuțite

Jurații de la Chefi la cuțite au renunțat la contractul cu Antena 1 și încă nu se știe pe ce drum o vor apuca. Unul dintre ei, Florin Dumitrescu a fost surprins, zilele trecute, la un restaurant de lux din Capitală, unde s-a întreținut cu patronul localului. Să fie vorba despre negocieri?

Chef Florin Dumitrescu este liber de contract, ca și ceilalți doi jurați ai show-ului Chefi la Cuțite. Cei trei au anunțat Antena 1 că nu vor să mai continue și nu se știe pe ce drum o vor apuca. Deși, speculații sunt.

Joia trecută, în chiar ziua când șefii postului Antena 1 au anunțat că se despart de cei trei, Florin Dumitrescu a fost surprins de către paparazzii EVZ la discuții la un restaurant de lux. Dumitrescu, care era împreună cu soția sa, s-a întâlnit cu chef-ul localului aflat în Bulevardul Primăverii.

Este vorba despre Iosif Ştefănescu, unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România. Acesta conduce bucătăria restaurantului de lux Osho, din București.

În trecut, a colaborat cu cei trei chefi într-o altă emisiune difuzată de Antena 1. Este vorba despre „Chefi fără limite”. De asemenea, a fost invitat la „Chefi la cuțite”, unde a făcut echipă cu Sorin Bontea.

Florin Dumitrescu, soția sa Cristina și chef Iosif Ștefănescu au discutat timp de mai multe minute la localul menționat. Ei au fost surprinși de paparazzi Evenimentului Zilei în stradă, spre finalul întrevederii.

Mai multe detalii aici: https://evz.ro/exclusiv-florin-dumitrescu-cauta-de-lucru.html

Continue Reading
To Top