Știri interne

Olguța Berbec, cuvinte dure la adresa Georgianei Lobonț! Cum a “atacat-o” pe artistă: “Biata fată s-a apucat de manele”

Olguța Berbec, cuvinte dure la adresa Georgianei Lobonț! Cum a “atacat-o” pe artistă: “Biata fată s-a apucat de manele”

Deși Georgiana Lobonț a obișnuit pe toată lumea cu muzică populară, cântăreața a luat o decizie radicală în viața ei și a mărturisit că ar vrea să se axeze mai mult pe muzică de petrecere, deoarece face mai multe vizualizări și mai mulți bani.

Olguța Berbec a postat pe contul ei personal de Instagram o fotografie cu un afiș în care apare Andra Măruță care va avea peste două luni un concert tradițional. Olguța Berbec a ținut să precizeze faptul că și muzica populară reușește să ajungă la inimile oamenilor și să fie apreciată, astfel că a făcut un atac la adresa Georgiana Lobonț.

”Andra are sold out, (ca de fiecare dată) la “Tradițional”, iar eu auzeam acum câteva zile o biată fată că s-a apucat de manele, fiindcă muzica populară nu mai este apreciată. Ce?! Cum?!”, este mesajul postat de Olguța Berbec pe contul ei personal de Instagram.

Georgiana Lobonț a mărturisit în cadrul unei emisiuni TV că a decis să se îndepărteze de muzica populară, deoarece a constatat faptul că oamenii din zona ei nu sunt atât de fascinați. Georgiana Lobonț a făcut referire și la Olguța Berbec și a declarat faptul că artista reușește să aibă succes în zona din care provine, mai exact Oltenia.

”M-am îndepărtat (n.r. muzică populară) cu părere de rău. Când postăm muzică populară nu facem vizionări, noi nu câștigam, dar când postăm muzică de petrecere, manele, facem vizionări, facem bani.

Olguța a rămas că la ei în zonă în Oltenia că altfel sunt oltenii, cumva noi la Cluj mai mulți asculta muzică de DJ.”, a declarat Georgiana Lobonț în cadrul unei emisiuni TV.

Continue Reading
To Top